1o Kite Parade 2017 στην παραλία Σχινιά

1ο Kite Parade 2017

Γιγάντια kites από τον κόσμο της θάλασσας, τον άνεμο ή απλά τη φαντασία θα έχουν την ευκαιρία να πετάξουν οι επισκέπτες του φεστιβάλ

Ένα πρωτότυπο φεστιβάλ, το «Kite Parade», θα ανοίξει φέτος τα φτερά και…τα πλοκάμια του, για 1η φορά στην Ελλάδα, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου στην παραλία Σχινιά.

Μια εναέρια και πολύχρωμη παράσταση, με πρωταγωνιστές γιγάντια kites σε ευφάνταστα σχέδια εμπνευσμένα από τον κόσμο της θάλασσας, τον άνεμο ή απλά τη φαντασία.

Φεστιβάλ αφιερωμένο στο χρώμα, τον άνεμο & τη φαντασία!

Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών του φεστιβάλ, μια απρόσμενη παρέα από καλαμάρια, ψάρια «κλόουν», θαλάσσια σκουλήκια, μέδουσες, σαλάχια, ιππόκαμποι, προϊστορικοί τριλοβίτες και μια ντουζίνα από πολύχρωμα χταπόδια, μαζί με μια σειρά από άλλα σχέδια θα πετούν πάνω από την παραλία, προσφέροντας στους θεατές μια οπτική -και όχι μόνο- εμπειρία.

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να πετάξουν οι ίδιοι γιγάντια kites και να διαπιστώσουν πόσο «τραβάει» ένα 30μετρο χταπόδι.

«Τιμώμενο» είδος του 1ου Kite Parade είναι το χταπόδι γιατί συνδέεται άμεσα με την Ελληνική θάλασσα.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.