1o Μουσικό Φεστιβάλ Ρέντη

Ένα μουσικό φεστιβάλ με αγαπημένους ερμηνευτές του ελληνικού πενταγράμμου

Το Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» φιλοξενεί το «1ο Μουσικό Φεστιβάλ Ρέντη», από τις 15 Ιουνίου, με μια σειρά συναυλιών με αγαπημένους ερμηνευτές του ελληνικού πενταγράμμου.

Η δημιουργία του 1ου Μουσικού Φεστιβάλ Ρέντη έχει σαν σκοπό να αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα πρόταση ενός ιδιαίτερου θεσμού για τους μουσικόφιλους. Οι συντελεστές του φεστιβάλ φρόντισαν να δημιουργήσουν μια σειρά εκδηλώσεων που θα καλύπτουν μεγάλο μουσικό εύρος και προσδοκούν από την πρώτη κιόλας χρονιά να δώσουν το στίγμα τους καθιστώντας το φεστιβάλ θεσμό.

Λίγα λόγια για το Ανοιχτό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»
Το Ανοικτό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» είναι το πρώτο θέατρο στην Ελλάδα που πήρε το όνομα του μεγάλου μουσικοσυνθέτη και εγκαινιάστηκε το 1998. Στην καρδιά του Ρέντη και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Νάξου και Σταυράκη διαμορφώθηκε αυτός ο χώρος των 800 θέσεων για να φιλοξενήσει πολιτιστικές εκδηλώσεις που ο ίδιος ο Μίκης τίμησε πολλές φορές με την παρουσία του.

Ακολουθεί το πρόγραμμα του μουσικού φεστιβάλ:

15 Ιουνίου: «Από τον Αττίκ στο Γούναρη…», με τους Εβελίνα Νικόλιζα και Θάνο Πολύδωρα, καλλιτεχνική επιμέλεια: Δαυίδ Ναχμίας, στο πλαίσιο της Ημέρας κατά της Κακομεταχείρισης των Ηλικιωμένων.
Είσοδος Ελεύθερη

25 Ιουνίου: 50 Χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος, με τους Χρήστο Νικολόπουλο, Κώστα Μακεδόνα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Ζωή Παπαδοπούλου

28 Ιουνίου: Μια ζωή Γιάννης Σπανός, με τους Γιάννη Σπανό, Κώστα Καραφώτη, Χρυσούλα Στεφανάκη, Κώστα Τζιακούλα, Κοσμά Κοκόλη

1 Ιουλίου: Για σένα τραγουδώ, Κώστας Χατζής – Πέγκυ Ζήνα

4 Σεπτεμβρίου: Μια στάση εδώ, Δημήτρης Μπάσης – Ραλλία Χρηστίδου

8 Σεπτεμβρίου: Από τον Μπιθικώτση στον Διονυσίου, Γρηγόρης Μπιθικώτσης –Στέλιος Διονυσίου

12 Σεπτεμβρίου: Λάκης Παπαδόπουλος – Νίκος Ζιώγαλας – Γιάννης Γιοκαρίνης

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.