1st Athens Comedy Festival

Το πρώτο φεστιβάλ θεάτρου με θέμα την κωμωδία

Ο πολυχώρος Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού στο Γκάζι διοργανώνει για πρώτη φορά φεστιβάλ θεάτρου με θέμα την κωμωδία. Σε μία εποχή που το θεατρόφιλο κοινό, έχει ανάγκη το γέλιο ως μέσο ψυχαγωγίας περισσότερο από ποτέ, το θέατρο Λύχνος έρχεται με το 1st Athens Comedy Festival 2015 με σκοπό τη δημιουργία αυτού ως θεσμό.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των συμμετεχόντων:

Σάββατο 18/4/15 στις 18.30
«Ο Χάρος»
Σενάριο-σκηνοθεσία: Δημήτρης Καραφωτίου
Ηθοποιοί: Βασίλης Βελέντζας, Κατερίνα Γλάρου, Χρήστος Γλάρος, Ειρήνη Λυρίγκου, Φραντζέσκα Παναγιωτίδου-Μπορομπόκα, Χρήστος Παναγιωτίδης.
Διάρκεια: 80’ λεπτά

Σάββατο 18/4/15 στις 21.00
«The Irish Bastard»
από τη θεατρική ομάδα StART
Σενάριο-Σκηνοθεσία: Γιώργος Χατζηκυριάκος
Ηθοποιοί: Έφη Θεοφανίδου, Ντενίζ Κούτση, Αντώνης Σαριγιάννης, Στράτος Σαριγιάννης, Μάριος Σακκάς, Γιώργος Χατζηκυριάκος.
Διάρκεια: 90’ λεπτά

Κυριακή 19/4/15 στις 18.30
«Το τοστ»
Σενάριο-Σκηνοθεσία: Θοδωρής Κατσαρός
Ηθοποιοί: Λία Ζαχαριάδη
Διάρκεια: 50’ λεπτά

Κυριακή 19/4/15 στις 21.00
«Reggo Story 1»
κωμικός θεατρικός αυτοσχεδιασμός από την ομάδα “Γλυκές Ρέγγες”
Σενάριο-σκηνοθεσία: “Γλυκές Ρέγγες”
Ηθοποιοί: Βάνια Αριανούτσου, Πέγκυ Δαμουλή, Λέλα Σταματελάτου, Ιπποκράτης Τροβάς, Κλαίρη Χατζηγιάννη, Ελίνα Χριστοδουλάκη, Γιούλη Βομπίρη
Διάρκεια: 80’ λεπτά.

Το Θέατρο Λύχνος έχει ορίσει ειδική επιτροπή αξιολόγησης των παραστάσεων, αλλά και το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει την παράσταση της επιλογής του με ποσοστό 50%.
Κατόπιν συμψηφισμού της γνώμης του κοινού και της επιτροπής, με τη λήξη του φεστιβάλ, θα απονεμηθεί ο τίτλος της νικήτριας συμμετοχής και ως έπαθλο θα παραχωρηθεί δωρεάν ο χώρος του θεάτρου για συγκεκριμένο αριθμό παραστάσεων.

Στόχος του φεστιβάλ είναι να δώσει τη δυνατότητα στους καλλιτέχνες, να παρουσιάσουν το έργο τους, προσφέροντας τους αντίστοιχο δημιουργικό χώρο. Καθώς ο θεσμός είναι θεματικός, βασικός γνώμονας της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη της κωμωδίας, με σκοπό πάντα τη στήριξη του είδους, μέσα από νέες συνεργασίες που αποσκοπεί να συνάψει ο χώρος για την επερχόμενη θεατρική περίοδο.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- 10 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.