2ο Smass Fest: Επιστρέφει η γιορτή της nerd κουλτούρας

2ο Smass Fest

Έργα δεκάδων καλλιτεχνών του χώρου των κόμικ σε μια έκθεση με τίτλο «Ενάντια στον Κοινωνικό Αποκλεισμό»

Την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Ιουλίου το Smassing Culture καλεί το κοινό να «κάνει βουτιά» στη nerd κουλτούρα. Έρχεται το 2ο Smass Fest στο φιλόξενο χώρο της λέσχης Αναιρέσεις για ακόμη μια χρονιά να εγγυηθεί έναν δροσερό τόπο συνάντησης, συζήτησης και διασκέδασης.

Με πάγκους γεμάτους κόμικ και βιβλία, με 20εδρα ζάρια έτοιμα για φανταστικές περιπέτειες σε sessions D&D, με πενάκια σχεδίασης και με ακούραστη διάθεση για συζήτηση για σειρές, ταινίες, anime, videogames και οτιδήποτε άλλο σχετικό την μαζική κουλτούρα σας.

Στον χώρο του φεστιβάλ φιλοξενούνται έργα δεκάδων καλλιτεχνών του χώρου των κόμικ σε μια έκθεση με τίτλο «Ενάντια στον Κοινωνικό Αποκλεισμό» στην οποία δίνεται το βήμα στους καλλιτέχνες να εκφράσουν λόγο για τον κίνδυνο κοινωνικών φαινομένων όπως ο σεξισμός και ο ρατσισμός, σε μια χρονιά που στιγματίστηκε από τη δολοφονία του Ζακ. Επίσης φέτος μια fan art έκθεση γιορτάζει τα 80 χρόνια Batman και αποτελείται αποκλειστικά από έργα φίλων του site.

Πρόγραμμα

Παρασκευή 12 Ιουλίου

17:00 – Workshop «Eισαγωγή στο DnD»

20:00 – Συζήτηση «Το καρέ που δεν ταίριαξε πουθενά, Ριζοσπαστικότητα στα κόμικ». Ομιλητές: Γιάννης Κουκουλάς, Ιστορικός Τέχνης και Συγγραφέας – Καρέ Καρέ, Στιβ Στιβακτής, καλλιτέχνης

22:00 – Stand Up Comedy – Οpen Mic με παρουσιαστή τον Δημήτρη Δούκογλου

Σάββατο 13 Ιουλίου

17:00 – Worshop «Όταν ο Σούπερμαν μίλησε ελληνικά, Μεταφράζοντας κόμικ» με τον Νίκο  Kαμπουρόπουλο, μεταφραστής κόμικ και εκδόσεις Webcomic

18:00 – Workshop «Φτιάξε  τον δικό σου Υπερήρωα» με την Ευγενία Κουμάκη, κομίστρια1

20:30 – Εκδήλωση «Εμπρός Πίσω! Γιατί τόση Νοσταλγία πια;». Ομιλητές: Δημοσθένης Χριστόπουλος από το Nerd Things, Σταματίνης Νίκος από το Skra Punk, Πάνος Παπαγεωργίου από το  Comicdom

22.30 – Μια Nerd γιορτή κλείνει όπως κάθε γιορτή που σέβεται τον εαυτό της: Με μαραθώνιο Star WaΜε μαραθώνιο Star Wa Πάρτυ στην ταράτσα.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.