20ο Παζάρι Βιβλίου στην Πλατεία Κοτζιά

150 εκδότες από όλη την Ελλάδα και πάνω από 300.000 βιβλία σε χαμηλές τιμές

Το Παζάρι Βιβλίου του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου γιορτάζει φέτος τα 20α γενέθλιά του και πραγματοποιείται για άλλη μια χρονιά στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), σε συνδιοργάνωση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών-Βιβλιοχαρτοπωλών και με την ευγενική υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων.

Από το Σάββατο 16 Ιανουαρίου και για είκοσι τρεις ημέρες έως και την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016, από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ, 150 εκδότες και πάνω από 300.000 βιβλία βρίσκονται στην Πλατεία Κοτζιά στο μεγάλο και πλέον οργανωμένο Παζάρι Βιβλίου με κεντρικό σύνθημα: «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου».

Το Παζάρι Βιβλίου είναι μία θεσμοθετημένη εκδήλωση, που διοργανώνεται εδώ και είκοσι χρόνια για να προσφέρει στο αναγνωστικό κοινό, χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, από μόλις 1 ευρώ.

Στο φετινό 20ο Παζάρι Βιβλίου 2016, συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα (μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων), προσφέροντας πάνω από 7.000 τίτλους βιβλίων σε τιμές, που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής. Σε μία σύγχρονη, υπαίθρια, στεγασμένη και θερμαινόμενη εγκατάσταση, οι φίλοι του βιβλίου θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν αξιόλογα βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.