Η θεατρική παράσταση «2112 μια θεατρική παράσταση επιστημονικής φαντασίας για τα 10 πιο γκουγκλαρισμένα ερωτήματα» ανεβαίνει στο Σινεθέατρο Τριανόν από τις 20 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου.

Πώς θα αντιδρούσατε
αν μαθαίνατε ότι
σε 100 χρόνια από σήμερα
πέντε ανθρώπινα όντα
μελετούν και σχηματίζουν αντίληψη για τη ζωή σας,
με μοναδικό στοιχείο
μια λίστα
με τα 10 πιο γκουγκλαρισμένα ερωτήματα του 2002 – 2012
που βρήκαν στο ίντερνετ;

Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 μια παγκόσμια ηλεκτρονική καταστροφή διαγράφει κάθε ηλεκτρονικά καταγεγραμμένη πληροφορία από κάθε μέσο. Μηδενίζουμε. Κι ύστερα ξαναρχίζουμε να γράφουμε.
Νέους πολέμους, νέες επαναστάσεις, νέες πρωτοπορίες, νέες ανακαλύψεις, νέες κοινωνίες, νέα όντα. Διανύουμε τον αιώνα που όλα αλλάζουν.
Ή σχεδόν όλα.
Η απορία δεν παύει ποτέ να υπάρχει.

Καλώς ήρθατε στο 2112! Ευτυχισμένη Ηλιαυγή! Το Αττικό Ερευνητικό Κέντρο Μεσογειακής Ομοσπονδίας σας καλωσορίζει στη σειρά των επετειακών διαλέξεων για τα Εκατό χρόνια μετά τον Επανακαθορισμό! Τα όντα, εκείνη την εποχή ρωτούσαν…. “Πόσα χρόνια θα ζήσω; Ποιό είναι το μυστικό της ευτυχίας; Πού είναι το νόημα της ζωής; Είναι οι ξανθιές πιο καυτές; Ποιά είναι η καλύτερη δίαιτα; Πέθανε ο Οσάμα Μπιν Λάντεν; Ποιός είναι ο πιο δημοφιλής άνθρωπος στον κόσμο; Τι είναι αγάπη; Υπάρχει Θεός; Είναι κανείς εκεί;” “