27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

140 ταινίες, 3 Διαγωνιστικά Τμήματα, 2 Αφιερώματα, πολυαναμενόμενες πρεμιέρες, παράλληλες εκδηλώσεις και ειδικές προβολές

22 Σεπτεμβρίου 2021
- 3 Οκτωβρίου, 2021

Η 27η έκδοση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας έρχεται με 14 ημέρες προβολών, 140 ταινίες, 3 Διαγωνιστικά Τμήματα, 2 Αφιερώματα, πολυαναμενόμενες πρεμιέρες, παράλληλες εκδηλώσεις και ειδικές προβολές από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου 2021.

Η 27η έκδοση θα φιλοξενηθεί σε θερινές και κλειστές κινηματογραφικές αίθουσες, εξασφαλίζοντας την ισότιμη πρόσβαση κατοίκων και επισκεπτών της πόλης.

Φέτος οι 27ες Νύχτες Πρεμιέρας συνεργάζονται με δύο πολιτιστικούς θεσμούς. Η πρώτη συνεργασία πραγματοποιείται με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και περιλαμβάνει μια σειρά προβολών σε ιστορικά σημεία του Πειραιά. Το παρελθόν του Φεστιβάλ θα συναντήσει το παρόν με δύο προφεστιβαλικές, διπλές και open air προβολές στις οποίες τέσσερις από τις πιο δημοφιλείς ταινίες έναρξης στη μέχρι τώρα ιστορία των Νυχτών Πρεμιέρας θα φιλοξενηθούν με ελεύθερη είσοδο.

Οι προβολές θα γίνουν την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στο χώρο έξω από την πέτρινη αποθήκη της Πύλης 2 του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς. Την Παρασκευή θα προβληθεί το ”THE ARTIST” του Μισέλ Χαζαναβίσιους και το «ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ» του Πέδρο Αλμοδόβαρ. Το Σάββατο θα προβληθούν οι «ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ» του Νταμιάν Σιφρόν και τα «ΠΑΡΑΣΙΤΑ» του Μπονγκ Τζουν Χο.

Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, το κτίριο-κόσμημα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά προστίθεται στις αίθουσες του Φεστιβάλ και φιλοξενεί δύο μοναδικές πανελλήνιες πρεμιέρες από το φετινό πρόγραμμα: το συγκινητικό και κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους τελευταίο φιλμ του πολυβραβευμένου Άρι Φόλμαν («Βαλς με τον Μπασίρ»), παρουσία του σκηνοθέτη, που καταχειροκροτήθηκε στις Κάννες, με τίτλο «ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΝΝΑ ΦΡΑΝΚ», καθώς και το δυνατό πολωνικό δράμα «ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΙΧΝΗ» που διαγωνίστηκε – προ μερικών ημερών – για το Χρυσό Λιοντάρι στο Φεστιβάλ Βενετίας.

27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΙΧΝΗ / LEAVE NO TRACES

Η δεύτερη συνέργεια που εγκαινιάζεται φέτος στις Νύχτες Πρεμιέρας είναι με την Athens Biennale. Μια σειρά από τις ταινίες του προγράμματος του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, εντάσσονται στο σκεπτικό της 7ης BIENNALE της Αθήνας με τίτλο «ECLIPSE» καθώς αφηγούνται ιστορίες για τις κοινωνικές, πολιτικές και πνευματικές αλλαγές που συντελούνται σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και στην ίδια την Αθήνα, προσεγγίζοντας ζητήματα ταυτότητας, ιστορίας και πολιτισμικής πολυπλοκότητας.

ΕΝΑΡΞΗ και ΛΗΞΗ

To 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας κάνει πανηγυρική έναρξη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με την πανελλήνια πρώτη προβολή της τιμημένης στο φετινό Φεστιβάλ Καννών ταινίας «ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ» (”A HERO”) του δύο φορές βραβευμένου με Όσκαρ Ασγκάρ Φαρχαντί («Ένας Χωρισμός», «Ο Εμποράκος») την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου.

27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ / A HERO (Ταινία Έναρξης)

Η αυλαία της διοργάνωσης θα πέσει το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στο ΙΝΤΕΑΛ με την Τελετή Λήξης και την Απονομή των Βραβείων των Διαγωνιστικών Τμημάτων του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας και την πανελλήνια πρεμιέρα της πλέον πολυαναμενόμενης ταινίας της φετινής σεζόν, ”DUNE” του Ντενί Βιλνέβ.

27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
DUNE (Ταινία Λήξης)

Πρεμιέρες

Οι βραβευμένες και πολυαναμενόμενες πρεμιέρες που θα φιλοξενηθούν στο φετινό Φεστιβάλ όπως ο Χρυσός Φοίνικας και η Χρυσή Άρκτος αντίστοιχα: το ”TITANE” της Ζουλιά Ντικουρνό, «δεύτερη φορά στα χρονικά του θεσμού των Καννών όπου γυναίκα βραβεύεται με το πολυπόθητο έπαθλο του Φεστιβάλ, και το «ΑΤΥΧΕΣ ΠΗΔΗΜΑ Ή ΠΑΛΑΒΟ ΠΟΡΝΟ» του Ράντου Ζούντε, αλλά και οι τελευταίες δημιουργίες από σημαντικά ονόματα του παγκόσμιου σινεμά, όπως οι Σελίν Σιαμά, Σον Μπέικερ, Γιόακιμ Τρίερ, Έντγκαρ Ράιτ, Μπεν Γουίτλι, Έιταν Φοξ, Άρι Φόλμαν και Κλίο Μπάρναρντ.

27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
TITANE
27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ / THE LAST DUEL

Ειδικότερα, στο 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας θα προβληθούν η «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ», ένα εντυπωσιακό ιστορικό έπος με τους Άνταμ Ντράιβερ, Ματ Ντέιμον, Μπεν Άφλεκ, σε σκηνοθεσία Ρίντλεϊ Σκοτ, η Αργυρή Άρκτος του Φεστιβάλ Βερολίνου με τίτλο «ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ», την οποία υπογράφει ο Ριοσούκε Χαμαγκούτσι, ένας από τους κορυφαίους νέους δημιουργούς του ασιατικού σινεμά, η πολυαναμενόμενη «ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ» του Γουές Αντερσον, ενώ φρέσκο από την παγκόσμια πρεμιέρα του έρχεται από το Φεστιβάλ του Τορόντο το ”EARWIG” («ΟΙ ΗΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ») της Λουσίλ Χατζιχαλίλοβιτς, και ο «ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ» («AFTER BLUE»), υψηλά προσδοκώμενη δεύτερη μεγάλου μήκους απόπειρα ενός enfant terrible της μοντέρνας γαλλικής οθόνης, του Μπερτράν Μαντικό («Τα Άγρια Αγόρια»).

Για μία και μοναδική φορά σε σινεμά θα προβληθεί, επίσης, στη χώρα μας η μουσική ταινία ενός από τους σπουδαιότερους Αμερικανούς σκηνοθέτες, αφιερωμένη σε ένα από τα τρία κορυφαία συγκροτήματα που υπήρξαν ποτέ: ‘‘THE VELVET UNDERGROUND” του Τοντ Χέινς.

27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
THE VELVET UNDERGROUND

Τέλος, οι 27ες Νύχτες Πρεμιέρας θα προβάλλουν σε πανελλήνια πρώτη την «ΑΝΑΜΝΗΣΗ» («MEMORIA») του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα Απιτσατπόνγκ Βερασετάκουν, με πρωταγωνίστρια την Τίλντα Σουίντον.

27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
ΑΝΑΜΝΗΣΗ
27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ / GREAT FREEDOM

Online προβολές

Στο πλαίσιο των δράσεων εορτασμού με αφορμή την επέτειο 10 ετών του τμήματος «Ελληνικές Μικρές Ιστορίες», στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Φεστιβάλ (οnline.aiff.gr) θα φιλοξενηθούν όλες οι ταινίες μικρού μήκους που κέρδισαν το βραβείο Καλύτερης Ταινίας τα προηγούμενα χρόνια («Χαμομήλι» του Νεριτάν Ζιντζιρία, ”Red Hulk” της Ασημίνας Προέδρου, «ΙΙ» του Ευθύμη Κόζεμουντ Σανίδη, ”Simon Says” του Νίκου Τσεμπερόπουλου, ”Limbo” της Κωνσταντίνας Κοτζαμάνη, ”Copa-Loca” του Χρήστου Μασσαλά, «Έκτορας Μαλό – Η Τελευταία Μέρα της Χρονιάς» της Ζακλίν Λέντζου, «Η Απόσταση Ανάμεσα στον Ουρανό κι Εμάς» του Βασίλη Κεκάτου και «Το Τέλος του Πόνου: Μία Πρόταση» της Ζακλίν Λέντζου), ενώ από τις 23 Σεπτεμβρίου οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συγκεντρωμένες μερικές από τις καλύτερες ελληνικές ταινίες μικρού μήκους των τελευταίων χρόνων, δωρεάν μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα των Νυχτών Πρεμιέρας online.aff.gr.

27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ / SUBLET
27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ / LIBERTAD

Για την φετινή διοργάνωση, 40 ελληνικές μικρές ιστορίες, μέσα από 273 συμμετοχές, θα διεκδικήσουν τα βραβεία που φέτος υποστηρίζει αποκλειστικά με χρηματικά έπαθλα το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου με συνολικό ποσό τα 5.000 ευρώ (2000 ευρώ για τη ΧΡΥΣΗ ΑΘΗΝΑ και από 1000 ευρώ για την ΑΡΓΥΡΗ ΑΘΗΝΑ και τα βραβεία ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ και ΣΕΝΑΡΙΟΥ). Επιπλέον, η Κριτική Επιτροπή θα απονείμει παραδοσιακά και τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ και ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ.

27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
LUZZU

Αφιερώματα

Το μεγάλο αφιέρωμα της φετινής διοργάνωσης με τίτλο «THIS IS ORSON WELLES: H ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΙΔΙΟΦΥΙΑΣ» το οποίο πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση 80 ετών από την πρώτη προβολή του μυθικού «Πολίτη Κέιν», της καλύτερης ταινίας όλων των εποχών. Οι 27ες Νύχτες Πρεμιέρας διοργανώνουν ένα πλήρες αφιέρωμα στη φιλμογραφία του Όρσον Γουέλς, προβάλλοντας το σύνολο των ταινιών μυθοπλασίας του, τις οποίες θα προλογίσουν επιφανείς προσωπικότητες από το χώρο του κινηματογράφου και του πολιτισμού. Το σημαντικό είναι ότι όλες οι ταινίες θα προβληθούν όχι μόνο στην πιο πρόσφατη αλλά και στην πληρέστερη ψηφιακή αποκατάστασή τους.

27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
ΑΛΙ & ΑΒΑ / ALI & AVA

Το δεύτερο αφιέρωμα της 27ης διοργάνωσης με τίτλο «ΖΩΕΣ ΣΕ ΜΕΤΑΒΑΣΗ: TRANS CINEMA MATTERS» περιλαμβάνει 13 ταινίες, μικρού και μεγάλου μήκους, ντοκιμαντέρ και μυθοπλασίας, από την Ελλάδα και τον κόσμο που αφηγούνται χιουμοριστικές και μελαγχολικές, τρυφερές και λαμπερές, ευθύβολες και παθιασμένες ιστορίες για τις ζωές και τις εμπειρίες των μελών της τρανς κοινότητας. Ο κοινός άξονας που διατρέχει την επιλογή των ταινιών που θα προβληθούν στο πλαίσιο του αφιερώματος είναι ότι όλες είναι ειπωμένες από τρανς άτομα, τα οποία είτε από το πόστο των δημιουργών είτε από την πλευρά των πρωταγωνιστριών και πρωταγωνιστών. Τις προβολές θα πλαισιώσουν και θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι δημιουργοί και οι πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες των ταινιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ διοργανώνεται ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Η τρανς ορατότητα στον κινηματογράφο και τα mainstream αφηγήματα vs αληθινής ζωής».

27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
ΕΓΩΙΣΤΕΣ / SELFISH
27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
ΛΟΥΙΣ ΜΠΟΥΝΙΟΥΕΛ: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΗΣ / BUÑUEL: A SURREALIST FILMMAKER

Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ένα συμβουλευτικό εργαστήριο σε συνεργασία με το Γραφείο Δημιουργική Ευρώπη MEDIA και το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου με θέμα την υποβοήθηση της εξωστρέφειας των ελληνικών ταινιών μικρού μήκους και την κατάρτιση των Ελλήνων δημιουργών, γύρω από τις αιτήσεις και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν ώστε να επιλεγούν και να συμμετάσχουν σε Διεθνή Φεστιβάλ. Στο workshop με τίτλο «Been there – Short that: Μικρού Μήκους – Μεγάλα Ταξίδια» θα συμμετέχουν ο Wouter Jansen, διεθνής διανομέας ταινιών μικρού μήκους, η παραγωγός Φανή Σκαρτούλη, ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος και η Άννα Κασιμάτη, Υπεύθυνη του Γραφείου Δημιουργική Ευρώπη MEDIA του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.

27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
ΜΠΕΤΤΥ / BETTY
27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΣΟΧΟ / LAST NIGHT IN SOHO

Κριτικές επιτροπές

Η επιτροπή που θα απονείμει τα βραβεία για το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ αποτελείται από τον Πρόεδρο, Μπάμπη Μακρίδη, σκηνοθέτη και σεναριογράφο και μέλη τους/τις: Ντίνα Ιορντάνοβα, ιστορικό κινηματογράφου, Τίτους Κρέγιενμπεργκ, executive producer, Μαρία Ναυπλιώτου, ηθοποιό και Βαγγέλη Ραπτόπουλο, συγγραφέα.

Η κριτική επιτροπή του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ αποτελείται από τον Πρόεδρο Μάρκο Γκαστίν, ντοκιμαντερίστα σκηνοθέτη και παραγωγό και μέλη τον Θανάση Καμπαγιάννη, δικηγόρο, την Κατρίν Κίλγκαρντ, Διευθύντρια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του CPH:DOX, τη Νοέ Μεντέλ, σκηνοθέτιδα και παραγωγό και τον Άρη Χατζηστεφάνου, δημοσιογράφο και σκηνοθέτη.

Τα διεθνή βραβεία ΧΡΥΣΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ και ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ συνοδεύονται από χρηματικό έπαθλο 2.000 ευρώ και τα αγαλματίδια είναι μια ευγενική χορηγία των κοσμηματοπωλείων ZOLOTAS. Οι κριτικές επιτροπές απονέμουν επίσης τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ και ΣΕΝΑΡΙΟΥ, ενώ στο Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα απονέμεται και το ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ FISCHER.

27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
ΝΑΥΤΗΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ / MARINER OF THE MOUNTAINS

Υβριδική Διεξαγωγή 27ου ΔΦΚ της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

Η μεγάλη κινηματογραφική γιορτή, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νύχτες Πρεμιέρας, επιστρέφει για 27η χρονιά, αισιόδοξο και πλήρως προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες, επαναλαμβάνοντας με την επιτυχή υβριδική εκδοχή της περσινής διοργάνωσης, προσιτή σε όσο το δυνατόν περισσότερους θεατές.

Οι 27ες Νύχτες Πρεμιέρας θα πραγματοποιηθούν στους φυσικούς τους χώρους, τις αίθουσες 12μηνης λειτουργίας ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΙΝΤΕΑΛ, ΔΑΝΑΟΣ και ΤΡΙΑΝΟΝ αλλά και για πρώτη φορά στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ και στα θερινά σινεμά ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ, ΛΑΪΣ – Ταινιοθήκη της Ελλάδας, ΡΙΒΙΕΡΑ, ΣΙΝΕ ΦΛΕΡΥ και ΣΤΕΛΛΑ.

Στους κινηματογράφους 12μηνης λειτουργίας (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Δαναό, Ιντεάλ, Τριανόν και Δημοτικό Θέατρο Πειραιά) η είσοδος, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, επιτρέπεται σε όσους/-ες θεατές έχουν:

  • εμβολιαστεί
  • νοσήσει (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) και
  • έχουν πραγματοποιήσει αρνητικό rapid τεστ αντιγόνου εντός 48 ωρών, σε περίπτωση που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Για την είσοδο των θεατών θα ελέγχεται, το εισιτήριο, το πιστοποιητικό εμβολιασμού / νόσησης ή rapid τεστ και ταυτοπροσωπία με επίδειξη ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

Ακόμη, για την καλύτερη και ασφαλή εξυπηρέτηση των θεατών, σε συνεργασία με το Festival Scope και Shift 72, το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας συμπληρώνει το πρόγραμμά του μια σειρά online προβολών σε ειδικά διαμορφωμένη ψηφιακή πλατφόρμα (online.aiff.gr) όπου οι θεατές θα μπορούν να απολαμβάνουν ταινίες και από την ασφάλεια του σπιτιού τους, σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα, η ψηφιακή πλατφόρμα συμπεριλαμβάνεται και στον φετινό προγραμματισμό για τους θεατές (ευπαθείς ομάδες, άτομα που φροντίζουν ασθενείς ή λόγω επαγγέλματος έρχονται σε επαφή με ασθενείς, κάτοικοι εκτός Αθηνών κ.ά.) οι οποίοι/ες δεν θα μπορούν εκ των πραγμάτων να παραστούν στις προβολές και εξασφαλίζει συγκεκριμένο αριθμό geo-blocked προβολών, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και υψηλού επιπέδου ψηφιακής διάδρασης κατά τα πρότυπα επιτυχημένων παραδειγμάτων μεγάλων διεθνών Φεστιβάλ.

Ξεφυλλίστε το αναλυτικό πρόγραμμα του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

22 Σεπτεμβρίου – 3 Οκτωβρίου 2021

Τιμή εισιτηρίου:

Είσοδος: 6 ευρώ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Βαλτετσίου 46, Αθήνα, Ελλάδα
Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη 1, 11521 Αθήνα
Κηφισίας 109 & Πανόρμου, Αθήνα (Αμπελόκηποι)
Σκίππη 5-7, Καλλιθέα 176 75
Μεγ. Αλεξάνδρου 136, Αθήνα 104 35
Οδός Ηρώων Πολυτεχνείου πλησίον πλατείας Κοραή, Τ.Κ. 18532, Πειραιάς

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.