3ο Yoga Spring Fair

Μια διήμερη ανοιξιάτικη γιορτή από τον Pepper 96.6 και τον ΟΠΑΝΔΑ

Ο Pepper 96.6 βάζει για 3η συνεχή χρονιά λίγο…yoga στη ζωή μας μέσα από το 3ο Yoga Spring Fair 2017 και συνδιοργανώνει με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, μια διήμερη ανοιξιάτικη γιορτή στο καταπράσινο Αθλητικό Κέντρο Γουδή (Κολυμβητήριο) το Σάββατο 13 Μαΐου και την Κυριακή 14 Μαΐου.

Με τη συμμετοχή δασκάλων της yoga, το 3ο Yoga Spring Fair θα φιλοξενήσει εργαστήρια διαφορετικών ειδών yoga για όλα τα επίπεδα και τις ηλικίες. Δίπλα στο τρεχούμενο νερό της πισίνας υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής, θα διεξάγονται ταυτόχρονα σε 2 stages μαθήματα από δασκάλους γιόγκα.

Τα βανάκια του Yoga Spring Fair θα αναχωρούν κάθε 10’ από το μετρό Κατεχάκη και θα μεταφέρουν τους επισκέπτες στο χώρο του φεστιβάλ όπου μπορούν να χαλαρώσουν στο γκαζόν ακούγοντας ζωντανή μουσική και διαβάζοντας ένα βιβλίο γιόγκα από τη δανειστική βιβλιοθήκη. 

Απαραίτητες οι δηλώσεις συμμετοχής.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

2 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.