3 Bands Under One Groove Festival

Το πιο γκρουβάτο φεστιβάλ για τους φανατικούς του punk - rock'n'roll

Οι Kenny Freq., δηλαδή οι Ted Σουρβίνος, Theo Pap και Παναγιώτης Μυλωνάς έχουν διαμορφώσει τον προσωπικό τους ήχο επηρεασμένοι από το rock των 70’s και την εναλλακτική σκηνή των 90’s. Με συνεπή και έντονη live δραστηριότητα, έχουν παίξει σε αρκετές πόλεις εκτός Αθηνών.  Σημαντικότερη τους εμφάνιση η παρουσία τους ως opening act στη συναυλία των Αμερικάνων LOW στο Fuzz Live Music Club στις αρχές του 2015. Στις συναυλίες τους, «μεγαλώνουν» τον ήχο τους, με τη βοήθεια extra μουσικών (κιθάρα- keyboards). Αυτή την εποχή ετοιμάζουν νέο υλικό, για το επόμενο βήμα τους, που ξεκινάει από τα τέλη του 2018.

Οι The Cyclothymics, ξεκίνησαν ως ένα τρίο το καλοκαίρι του 2014 σαν group therapy μεταξύ φίλων και το 2015 με κάποιες ανακατατάξεις γίνανε 4 για τα καλά. Έκτοτε έχουνε εμφανιστεί ζωντανά δίπλα σε μπάντες, όπως οι Lecherous gaze [US] και Nature Boys [US] καθώς και πλάι στα Αντισώματα (κολλεκτίβα μουσικών για φιλανθρωπικά εγχειρήματα) σε φεστιβάλ Tribute στους Ramones. Πιστοί στον υβριδικό Garage-psych post-punk-rock’n’roll ήχο τους, με ανάμικτες κι αγαπημένες επιρροές, θα δώσουνε το παρών στο An, παρέα με τους Kenny Freq και τους νεοσύστατους Electric bulbs of Death (με μέλη απο Last Drive, 700 Machines, Dark Rags) για να ροκάρουνε παρέα και να γιορτάσουν την ολοκλήρωση του πρώτου τους LP (κυκλοφορίας-ντεμπούτο που θα κυκλοφόρησει σύντομα σε βινύλιο).

 

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.