3ο Πανόραμα Ταινιών του Τμήματος Κινηματογράφου ΑΠΘ

3ο Πανόραμα Τμήματος Κινηματογράφου ΑΠΘ

Δημιουργίες φοιτητών, ταινίες σε πρώτη προβολή και βραβευμένες σε φεστιβάλ

Το Πανόραμα Ταινιών του Τμήματος Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνεται για τρίτη φορά σε συνεργασία με την Ταινιοθήκη της Ελλάδος και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Φέτος, συμπίπτει με τη συμπλήρωση 15 χρόνων λειτουργίας του Τμήματος και επανέρχεται δυναμικά για να παρουσιάσει δημιουργίες των φοιτητών της σχολής στα πλαίσια των σπουδών τους, ταινίες σε πρώτη προβολή, αλλά και ταινίες που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν σε φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού. Θα προβληθούν συνολικά 22 ταινίες, ανάμεσά τους μία μεγάλου μήκους και δύο βραδινές ειδικές προβολές.

Το Πανόραμα διεξάγεται αρχικά το διήμερο 16 και 17 Μαΐου στην Αθήνα (Ταινιοθήκη της Ελλάδος) και στη συνέχεια ανεβαίνει στις 7 και 8 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη (Κινηματογράφος Ολύμπιον). Οι προβολές χωρίζονται σε 4 ξεχωριστές θεματικές ομάδες και κάθε ταινία προβάλλεται μία μόνο φορά. Η είσοδος είναι ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας.

Δείτε τις ταινίες που θα προβληθούν εδώ

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.