37ο River Party

5 μουσικές μέρες με 32 καλλιτέχνες σε 4 stages σε ένα τοπίο δίπλα στο ποτάμι

Το 37o River Party μεταφέρει τις προγραματισμένες ημερομηνίες του από 29 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου σε 18 έως 23 Αυγούστου. 

To 37ο River Party, από τις 18 έως τις 23 Αυγούστου, φιλοξενεί τους Έλληνες καλλιτέχνες, που το κοινό επέλεξε, μέσα από την ψηφοφορία που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο, σημειώνοντας μεγάλη ανταπόκριση και διαμορφώνοντας έτσι το line-up του φετινού φεστιβάλ.

Τα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής που συμμετέχουν στο line-up του River Party δίπλα σ’ έναν διεθνούς φήμης guest artist είναι τα εξής:

Τετάρτη 29 Ιουλίου
Grammatik, Monika, Φοίβος Δεληβοριάς, Ζωντανοί Νεκροί, Leon of Athens

Πέμπτη 30 Ιουλίου
Σωκράτης Μάλαμας, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Λεωνίδας Μπαλάφας, Μαρίζα Ρίζου

Παρασκευή 31 Ιουλίου
Βασίλης Παπακωνσταντίνου-Χρήστος Θηβαίος, Δήμητρα Γαλάνη, Παύλος Παυλίδης, Μελίνα Ασλανίδου, Μύρωνας Στρατής-Ησαΐας Ματιάμπα

Σάββατο 1 Ιουλίου
James Arthur, Τάνια Τσανακλίδου-Ρίτα Αντωνοπούλου-Γιώργος Ανδρέου, Maraveyas Ilegal, Δήμος Αναστασιάδης guest Θανάσης Αλευράς, Active Member, Ανδριάννα Μπάμπαλη-Rous, Γιάννα Βασιλείου, Xenia Ghali

Κυριακή 2 Ιουλίου
Γιώργος Μαζωνάκης, Σταμάτης Κραουνάκης-Σπείρα Σπείρα, Νίκος Πορτοκάλογλου, Imam Baildi, Angelika Dusk

32 καλλιτέχνες, που καλύπτουν όλα τα γούστα, σε διαφορετικά live που αντλούν την έμπνευσή τους από το ιδιαίτερο περιβάλλον του River Party. 5 μέρες γεμάτες μουσικής σε 4 stages, σε ένα τοπίο δίπλα στο ποτάμι. Ένα φεστιβάλ το οποίο απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον κατασκηνωτικό τουρισμό, μια ολοκληρωμένη εμπειρία σε ένα περιβάλλον, στον Νεστόριο, στους πρόποδες του Γράμμου και στις πηγές του Αλιάκμονα.

4 ζώνες κατασκήνωσης με νέα ονόματα και θεματική διάσταση
Ο Παράδεισος, η Χαβάη, το Ινδιάνικο χωριό και η Ζούγκλα (τα ονόματα προέκυψαν από την ψηφοφορία του κοινού) περιμένουν επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, που με κέφι, τρέλα και φαντασία θα ντυθούν ανάλογα και θα περάσουν ένα πενθήμερο σε ένα περιβάλλον διακοσμημένο όπως προστάζει το όνομα του κάθε χώρου.

Διαγωνισμός νεανικών συγκροτημάτων & DJ’S
Το φεστιβάλ δεν θα μπορούσε να μη στηρίζει και να αναδεικνύει τη νέα μουσική σκηνή της χώρας, δίνοντας βήμα στους νέους καλλιτέχνες, αλλά πάνω από όλα κάνει πράξη το moto του «Το δικό σου River Party». Για τους νέους λοιπόν και οι δύο φετινοί super διαγωνισμοί του River Party,  ο καθιερωμένος πια διαγωνισμός για νέα συγκροτήματα και  για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, ένας διαγωνισμός για DJs.

Εστίαση
Ο συνδυασμός ποιότητας και ποικιλίας, φεστιβαλικών τιμών, γεύσης και υγιεινής διατροφής  αποτελούν τα χαρακτηριστικά της εστίασης για το 37ο River Festival. Γνωστός σεφ θα σχεδιάσει και θα επιμεληθεί όλο το διατροφικό πακέτο, με πιάτα που χωρίς να είναι εξεζητημένα θα κάνουν τη διαφορά και θα δώσουν στους κατασκηνωτές την ενέργεια που χρειάζονται για ένα non-stop πενθήμερο.

4 Stages
Οι μουσικές σκηνές του River Party γίνονται 4 για να μη σταματάει η μουσική, από νωρίς το πρωί έως και τις πρώτες πρωινές ώρες. Και όλα τα stages αποκτούν νέα ονόματα, φιλοξενούν καλλιτέχνες, νέους και καταξιωμένους που το κοινό επέλεξε, από όλα τα μουσικά είδη. Τα ονόματα των 4 stages είναι: Riverside stage, Forestage, Into the jungle stage και Tequila stage.

Live ραδιόφωνο
To ραδιόφωνο του River Party αναβαθμίζεται, μεταδίδοντας ένα πρόγραμμα, επί 24 ώρες, με δικούς του επώνυμους παραγωγούς και αναμετάδοση σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε όλους τους Νομούς της χώρας.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

40 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.