3ο Μουσικό Φεστιβάλ Κιονίου Ιθάκης: Slap Back in the Face

Καλοκαιρινές μουσικές συναντήσεις σ' ένα εναλλακτικό διήμερο lineup στην Ομηρική νήσο

«Σαν έτοιμο από καιρό, σαν θαρραλέο», το Μουσικό Φεστιβάλ Κιονίου Ιθάκης: «Slap Back in the Face» έρχεται σε σύγκρουση με έναν από τους κυρίαρχους καλλιτεχνικούς φόβους, αυτόν της τρίτης επικοινωνίας με το κοινό, ευελπιστώντας να θριαμβεύσει εκ νέου στη μουσική συνείδηση του κόσμου, εδραιώνοντας την ετήσια παρουσία του. Με τη φιλοδοξία του εναλλακτικού στο πολυποίκιλο διήμερο lineup του, με βελτιστοποιημένη τεχνική υποδομή και θεμέλιο λίθο την επιδίωξη του ιδανικού, υποκλίνεται μουσικά και φέτος στους απανταχού φίλους της 5ης τέχνης προκειμένου να εισπράξει το αβίαστο χειροκρότημά τους.

Σε ένα από τα χωριά στολίδια της Ομηρικής νήσου, στο Κιόνι, στις 11 και 12 Αυγούστου παρουσιάζεται η επίκαιρη τραγουδοποιία του Φοίβου Δεληβοριά, η εσωτερικότητα και ο λυρισμός του Lolek με την πλήρη μπάντα του, τους blues πειραματισμούς των Illegal Operation, τους funk/jazz αυτοσχεδιασμούς των Groovesquad, τις country/folk rock ηχητικές αναθυμιάσεις της Μαρίας Κηλαηδόνη & The Goodfellas με τον Πάνο Μπίρμπα, και την πεμπτουσία της προσωπικής δισκογραφίας του Σωτήρη Δεμπόνου, σε μια συνάντηση μουσικής μέθεξης, έκφρασης και συναισθηματικής συναλλαγής εν μέσω της καλοκαιρινής ραστώνης.

Το πρόγραμμα του «Slap Back in the Face»:

Τρίτη 11 Αυγούστου
Lolek – Illegal Operation – Σωτήρης Δεμπόνος

Τετάρτη 12 Αυγούστου
Φοίβος Δεληβοριάς – Πάνος Μπίρμπας & Μαρία Κηλαηδόνη – Groovesquad

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.