4ο Bazaar βιβλίων στο Μουσείο Μπενάκη

240 τίτλοι με έκπτωση 50% και 70% επί της τιμής πωλήσεώς τους

Το Μουσείο Μπενάκη οργανώνει φέτος το τέταρτο Bazaar βιβλίων, στο Κτήριο της οδού Πειραιώς, από την Πέμπτη 19 μέχρι και την Κυριακή 22 Μαΐου 2016, στις ώρες λειτουργίας του κτηρίου (Πέμπτη, Κυριακή: 10:00 – 18:00, Παρασκευή, Σάββατο: 10:00 – 22:00). Παράλληλα, στον ίδιο χώρο θα υπάρχει τμήμα με Second hand βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές.

Στο φετινό Bazaar διατίθενται 240 τίτλοι, που έχουν εκδοθεί από το Μουσείο Μπενάκη, με έκπτωση 50% και 70% επί της λιανικής τιμής πωλήσεώς τους. Οι θεματικές κατηγορίες των εκδόσεων καθρεφτίζουν τη φυσιογνωμία, τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες του Μουσείου Μπενάκη και εκτείνονται από την Κλασική Ελλάδα, τον Βυζαντινό πολιτισμό, τη Λαογραφία, τη Νεοελληνική Ζωγραφική, τη Γλυπτική και την Ευρωπαϊκή Τέχνη, μέχρι τη Φωτογραφία, την Αρχιτεκτονική, τη Νεοελληνική ιστορία και τη Φιλολογία.

Για πρώτη φορά, για όσους βρίσκονται εκτός Αθήνας, το Μουσείο «μεταφέρει» το Bazaar βιβλίων και διαδικτυακά στη διεύθυνση www.bazaar.benaki.gr. Κατά τις μέρες του bazaar, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράζουν online όλους τους τίτλους που θα διατίθενται στο bazaar, με έκπτωση 50% και 70%.

Ενδεικτικά, ανάμεσα στα βιβλία που θα διατεθούν φέτος είναι: Ghika και η Ευρωπαϊκή Πρωτοπορία του Μεσοπολέμου / Αθήνα 1839-1900. Φωτογραφικές μαρτυρίες / Βασίλης Φωτόπουλος / Ελληνικές θάλασσες / Ι. Μόραλης. Άγγελοι, μουσική, ποίηση / Κάρολος Κουν. Οι παραστάσεις / Κριεζώτου 3. Το σπίτι, το εργαστήρι και η Πινακοθήκη του Ν. Χατζηκυριάκου Γκίκα / Κώστας Μπαλάφας. Η χώρα μου / Κώστας Μπαλάφας. Φωτογραφικές μνήμες από τη σύγχρονη Ελλάδα / Νικόλαος Τομπάζης (1894-1986). Ινδίες – Ελλάδα / Νίκος Εγγονόπουλος. Ο ζωγραφικός του κόσμος / Ο κόσμος του Διονύση Φωτόπουλου / Οικονομόπουλος. Φωτογράφος κ.ά.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.