4ο Θεατρικό Πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων Ελλάδας και Γερμανίας με θέμα «Αλλαγή – Change»

10 Έλληνες, 10 Γερμανοί, 1 ανταλλαγή, 1 ξεχωριστή παράσταση

Η εκπαίδευση παραμένει ένας από τους πιο ισχυρούς πυλώνες στη δεκαετή πορεία της Πολυδραστικής Ομάδα Τέχνης Fabrica Athens. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Fabrica Athens και ο γερμανικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Mostar Friedensprojekt πραγματοποιούν το Θεατρικό Πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων, «In and Out». Οι δύο οργανισμοί φέτος έθεσαν ως κοινή θεματική της Ανταλλαγής την έννοια της «Αλλαγής-Change» και προσκάλεσαν 20 νέους από τις δύο χώρες να συμμετάσχουν στα εργαστήρια, να γνωρίσουν τον πολιτισμικό πλούτο κάθε χώρας και να αναπτύξουν τις  γνώσεις και τις δεξιότητές τους.

Κατά της διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες ανταλλάσσουν τεχνικές, γνώσεις, εμπειρίες, αναπτύσσουν από κοινού τον θεατρικό διάλογο και διευρύνουν τη σχέση των δύο χωρών. Στο πλάι τους βρίσκονται οι εκπαιδευτές της Fabrica Athens, Φάνης Κατέχος και Giovanna Michaliadi Sarti.

Τα εργαστήρια του 4ου Θεατρικού Προγράμματος Ανταλλαγής Νέων θα καταλήξουν σε μία κοινή παράσταση, που το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει με ελεύθερη είσοδο στις 20 Σεπτεμβρίου στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα. Η παράσταση θα αρχίσει στις 21:00, έχει ελεύθερη είσοδο και είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης στο τηλέφωνο: 6944767716, Δευτέρα με Παρασκευή, 17:00 – 21:00.

Το πρόγραμμα ανταλλαγής νέων «In and Out» υποστηρίζεται από γερμανικό κράτος και αποτελεί θεμέλιο κρίκο του Ελληνογερμανικού Ιδρύματος Νεολαίας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.