Το Railway Festival, φεστιβάλ εναλλακτικής μουσικής που πραγματοποιείται στον νομό Ηλείας βρίσκεται στην περιοχή του παλαιού σιδηροδρομικού σταθμού στο Βαρθολομιό.

Ένα πάρκο με αιωνόβια δέντρα δίπλα στις  αποθήκες του ΑΣΟ, κάποτε κέντρο εμπορίου σταφίδας για όλη την Ελλάδα και πλέον σημείο συνάντησης για χιλιάδες μουσικόφιλους που του ξαναδίνουν ζωή.

5o Railway Festival

Φέτος στην 5η συνεχόμενη χρονιά του Railway Festival έρχεται την Τετάρτη 9 Αυγούστου ο Παύλος Παυλίδης, παρέα με τους B – Movies. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι ανερχόμενοι Κώστας Πετρόπουλος & The Scientists.

5o Railway Festival

Ο Παύλος Παυλίδης ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα μαζί με τους B – movies και από κοινού παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα – αναδρομή  στα αγαπημένα μας τραγούδια από τα Ξύλινα Σπαθιά καθώς και τις επιτυχίες του Παύλου από την σόλο καριέρα του

Οι B – movies ανανεωμένοι κατά το ήμισυ εξακολουθούν να βρίσκονται στο πλευρό του Π. Παυλίδη και δεν παύουν να εξελίσσονται και να πειραματίζονται δίνοντας έτσι πάντα κάτι το διαφορετικό στις συναυλίες τους.

Κωνσταντίνος Πετρόπουλος & the Scientists

O Κωνσταντίνος Πετρόπουλος με επιρροές από την ελληνική ροκ και εναλλακτική μουσική σκηνή, στοιχεία από BritPop και Folk και με ειρωνικό και αυτοσαρκαστικό στίχο, μόλις ηχογράφησε τον πρώτο του δίσκο, με παραγωγό τον George Gaudy, με τίτλο «Λαθραναγνώστης», στον οποίο συμμετέχουν οι ΧατζηΦραγκέτα.

Έχει παίξει σε πολλά Live Bars σε επαρχία και Αθήνα καθώς και σε μουσικές σκηνές όπως ο Σταυρός του Νότου και το After Dark, σαν support σε καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι: Πάνος Μουζουράκης, Λάκης Παπαδόπουλος, Λεωνίδας Μπαλάφας, Σπύρος Γραμμένος, ΧατζηΦραγκέτα και Ματούλα Ζαμάνη. Θα ακουστούν τραγούδια από τον πρώτο του δίσκο, καθώς και διασκευές Ελλήνων ομότεχνών του.