6o Athens Bike Festival

Μια τριήμερη γιορτή της πόλης με τις τάσεις & τις εξελίξεις στο χώρο του ποδηλάτου

Από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου, η καρδιά της πόλης χτυπά σε ρυθμούς ποδηλάτου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Το Athens Bike Festival αποτελεί μια γιορτή της πόλης για το ποδήλατο και στο πλαίσιό του οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα είδη του ποδηλάτου και τις χρήσεις τους, να γνωρίσουν τις τάσεις και τις εξελίξεις στο χώρο του ποδηλάτου, να συμμετάσχουν σε workshop και σεμινάρια γύρω από το ποδήλατο, την προπονητική και τη διατροφή και να δοκιμάσουν, σε πραγματικές συνθήκες, ποδήλατα κάθε κατηγορίας.

Αναλυτικότερα οι συμμετέχοντες:

– θα δουν ποδήλατα όλων των κατηγοριών, εξοπλισμό, αξεσουάρ και θα γνωρίσουν υπηρεσίες αποκλειστικά για ποδηλάτες

– θα δοκιμάσουν ποδήλατα για να αποφασίσουν ποιο τους ταιριάζει στον τρόπο ζωής ή και μόνο για τη χαρά του να κάνουν ποδήλατο. Στις ειδικά διαμορφωμένες πίστες θα δοκιμάσουν ποδήλατα βουνού, δρόμου, πόλης αλλά και e-bikes, την τάση που έχει κατακτήσει τις πόλεις της Ευρώπης.

– θα δοκιμάσουν ποδήλατα εφοδιασμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και θα ενημερωθούν από τους ειδικούς.

– θα απολαύσουν το σόου με άλματα με τους 4 από τους καλύτερους αναβάτες της Ευρώπης

– θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο Cyclelogistics για να μάθουν πώς το ποδήλατο μπορεί να έχει και επιχειρηματικό ενδιαφέρον ως μέσο μεταφοράς μέσα στην πόλη. Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στο κτίριο Innovathens στην Τεχνόπολη.

– θα ενημερωθούν για θέματα διατροφής και πόσο σημασία μπορούν να έχουν όταν κάνουν ποδήλατο και θέλουν να είναι σε φόρμα.

– θα μάθουν περισσότερα για το τρίαθλο, ένα άθλημα απαιτητικό που προσελκύει όλο και περισσότερους αποφασισμένους αθλητές.

– θα πάνε βόλτα στον Υμηττό με το Ble Cycling Club, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στις 08:00 από την Τεχνόπολη με επιστροφή στο φεστιβάλ.

Επίσης, οι φίλες του ποδηλάτου δεν πρέπει να χάσουν το Athens Skirt Ride, μια βόλτα με ποδήλατο στο νέο ποδηλατόδρομο της πόλης αποκλειστικά για κυρίες που αγαπούν το ποδήλατο. Αφετηρία το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου από την Τεχνόπολη στις 18:00.

Τέλος, για τα παιδιά θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για παιχνίδι και μια ολοκληρωμένη γνωριμία με το ποδήλατο, με τρόπο προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.