Το Six Dogs έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μεγάλο διήμερο πάρτυ

Six Dogs

Nalyssa Green, No Clear Mind και μια πλειάδα αγαπημένων DJs

Αν ήταν παιδί θα πήγαινε ήδη τρίτη δημοτικού, αν ήταν σύμβολο θα σήμαινε την αιωνιότητα κι αν ήταν φιλμ θα ήταν σίγουρα Super 8, είναι όμως το six dogs και έχει γενέθλια! Την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Οκτωβρίου το six d.o.g.s γιορτάζει τα 8 του χρόνια με ένα μεγάλο διήμερο πάρτυ σε ελεύθερη είσοδο.

Προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουμε πότε πέρασε τόσος καιρός, κάναμε ήδη δώρο (νέο ηχοσύστημα, το εξαιρετικό VOID Acoustics Tri Motion που θα μας πάρει μυαλά και αυτιά) και στο ενδιάμεσο στήσαμε κι ένα διήμερο – φωτιά για να μπούμε με φόρα στα 9.

Πρώτη θα μας ευχηθεί την Παρασκευή η Nalyssa Green, δικαιωματικά αφού το «Κοκτέιλ» της το τραγουδάμε εμμονικά εδώ και μήνες. Live χρέη θα αναλάβουν το Σάββατο οι No Clear Mind ενώ πριν, μετά και στο ενδιάμεσο, από τα decks θα παρελάσει μια πλειάδα αγαπημένων DJs και πιο συγκεκριμένα οι: Devika, Sepho, Mr. M, Morah, Bonebrokk, Marsha, Fragk & Gl, Chevy, Tolis Q και Lex.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.