Ατμόσφαιρα cabaret του μεσοπολέμου, νοσταλγική διάθεση και λεπτές πινελιές χιούμορ συνοδεύουν αισθητικά το μουσικό ταξίδι των επισκεπτών και επιβατών του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, την Παρασκευή 18 και 25 Οκτωβρίου, στo πλαίσιo του πολιτιστικού προγράμματος Fly me to the moon.

Το αεροδρόμιο της Αθήνας το μήνα Οκτώβριο υποδέχεται τους Belleville, οι μουσικές επιρροές των οποίων, ξεκινούν από τη jazz και τη blues, το swing του μεσοπολέμου, τη μουσική για το θέατρο. Μέσα από μια μουσική παράσταση σε ύφος cabaret, πλαισιωμένη από video art και με διασκευές αγαπημένων καλλιτεχνών απο swing, blues, jazz, όπως επίσης και κομμάτια από musicals (Chicago – Cabaret- Burlesque), οι Belleville μας πείθουν πως στη σημερινή μουσική πραγματικότητα, τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο σύγχρονο από το ρετρό.

Το Μουσικοδρόμιο αποτελεί μέρος του project Fly me to the Moon, συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα στα www.aia.gr και www.elculture.gr.

Περισσότερες πληροφορίες για τους Belleville στη σελίδα τους στο facebook.