Εννέα δημιουργίες Video Art, νέων καλλιτεχνών της σχολής Δημιουργικής Φωτογραφίας FOCUS, μας ταξιδεύουν στην πόλη, προκαλώντας μας να την “αισθανθούμε” όπως την κατέγραψαν οι κάμερες των δημιουργών τους, με τη δική τους έμπνευση και διεισδυτικότητα.

Τέσσερα café, γίνονται άτυπα μικρές κινηματογραφικές αίθουσες όπου προβάλλονται “τα ταινιάκια”- δημιουργίες. Οι προβολές θα γίνουν σε χρονική περίοδο τεσσάρων εβδομάδων, με τη μορφή event, κυλιόμενα κάθε Τρίτη και με ημερομηνία έναρξης, την Τρίτη 20 04 2010 στο BACARO, 27 04 στο BELAFONTE, 04/05 στο ΤΩΡΑ Κ-44, 11 05 στο CANTINA SOCIALE, πάντα στις 21.00.

Και Τέσσερις δημιουργικές προσεγγίσεις στην Πόλη, με την τέχνη του graffiti, από ομάδες καλλιτεχνών του χώρου, κάποιες από τις οποίες θα γίνουν live, παρουσία του κοινού στους περιβάλλοντες χώρους των café. Τα δρώμενα του graffiti θα τρέξουν, την Τρίτη 18 05 στη ΜΥΡΟΒΟΛΟ και 25 05 στο POLIS, στις 21.00.

To γεγονός θα κλείσει με μονοήμερη Έκθεση, όπου θα συγκεντρωθούν τα έργα όλων των δημιουργών την Πέμπτη 27 05 στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.