Η Όπερα Νέων σε συνεργασία με το Θέατρο Αργώ διοργανώνουν την παρουσίαση της Όπερας του W.A.Mozart ΄΄Cosi fan Tutte… in black΄΄ (Έτσι κάνουν όλες) σε μία πρωτοποριακή σκηνοθεσία με black lights, μαύρη σκηνή και επιρροές από το Μαύρο Θέατρο της Πράγας. Η όπερα παρουσιάζεται στα ιταλικά με ελληνικούς υπέρτιτλους. Από τις 12 Φεβρουαρίου για τρεις μόνο παραστάσεις.

Ο έρωτας, η αιώνια πίστη στον σύντροφο και η αμφισβήτηση, γίνονται οι αιτίες για την δημιουργία μιας ξεκαρδιστικής κωμωδίας από τον Lorenzo Da Ponte, αλλά και πηγή έμπνευσης για τον W. A. Mozart, με αποτέλεσμα την δημοφιλέστερη όπερα όλων των εποχών. Ο Don Alfonso, μέντορας των Ferrando και Guglielmo, αλλά και έμπειρος σε θέματα ερωτικών σχέσεων, σπέρνει την αμφιβολία για την απόλυτη πίστη κι αφοσίωση των Fiordiligi και Dorabella απέναντι στους αρραβωνιαστικούς τους, με την πεποίθηση πως… έτσι κάνουν όλες.
Και είναι πρόθυμος να τους το αποδείξει, βάζοντας στοίχημα και οργανώνοντας μια καλά κουρδισμένη νφάρσα, ένα κόλπο, μια αυτοσχέδια παγίδα. Όταν αυτοί βρεθούν μακριά, οι κοπέλες Fiordiligi και Dorabella να δοκιμαστούν, αντιμέτωπες με τον πειρασμό μιας νέας ερωτικής περιπέτειας, με πρωταγωνιστές… τους ίδιους τους αρραβωνιαστικούς τους μεταμφιεσμένους! Συνεργός του, η πανούργα υπηρέτρια του σπιτιού Despina, η οποία όμως, γνωρίζει τη μισή αλήθεια για το παμπόνηρο σχέδιο. O Don Alfonso, ένας αληθινός διάβολος, είναι ο μόνος κυρίαρχος του παιχνιδιού, ενώ τα δύο ζευγάρια βλέπουν τον κόσμο γύρω τους να καταρρέει. Τίποτα δεν θα είναι ίδιο πια.