Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου τρία από τα πιο σημαντικά ονόματα της εγχώριας σκηνής συναντιούνται στο Gagarin 205, σε ένα special event που συνδιοργανώνουν οι πάντα εκρηκτικοί στα live τους Expert Medicine και η δραστήρια ομάδα της νέας μουσικής εταιρείας Restless Wind.

Ο Serafim Tsotsonis θα πραγματοποιήσει μια από τις σπάνιες -σχεδόν “συλλεκτικές”- full band εμφανίσεις του, με το play list να βασίζεται κυρίως στο τελευταίο του album Beautiful People (Klik Records, 2011) το οποίο έγινε δεκτό με ενθουσιασμό ως ένας από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς.

Οι Expert Medicine, θα παίξουν το πιο εκρηκτικό τους set εναλλάσσοντας τα δικά τους κομμάτια με δυναμικά mash-ups και πειραγμένες διασκευές, ανάμεσά τους και το If I Could Build My Whole World Around You που ντύνει την τελευταία διαφημιστική καμπάνια της Cosmote.

Η βραδιά θα συνεχιστεί με ένα after-gig party με τον πολύ σημαντικό μουσικό και παραγωγό Μιχάλη Δέλτα στα decks, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση dj set, το οποίο θα περιλαμβάνει και το remix που έκανε ο ίδιος στο Useless των Expert Medicine και θα κυκλοφορήσει εντός των ημερών.