Ο G και ο K θα κάνουν την τελευταία performance των Αθηνών. Μετά από αυτό, θα είναι ανώφελο να παρουσιαστεί κάποια άλλη. Όταν ο G και ο K καταλάβουν πως γίνεται κάτι, σταματούν να το κάνουν. Η τελειότητα και η δεξιοτεχνία δε σημαίνουν τίποτα για τον G και τον K.

Τον G και τον K δεν τους ενδιαφέρουν ούτε οι ιδέες. Αυτές είναι για μία άλλη, εντελώς διαφορετική γενιά, πολλών δεκαετιών πριν. Ο G και ο K δεν έχουν σκοπό να σας κάνουν να βαρεθείτε με άτεχνα εννοιολογικά έργα. Η τέχνη του G και του K δε βασίζεται στην performance. Είναι «εν κινήσει». Μιας και αυτή είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκονται ο G και ο K.

Στον G και στον K τη μία στιγμή αρέσει κάτι και την άλλη όχι. Δεν υπάρχουν είδωλα ή καλλιτέχνες ή ιδανικά που να μένουν σε περίοπτη θέση για πάντα. Αύριο, ο G και ο K μπορεί να μη βρίσκονται πια εν κινήσει. Την επόμενη φορά που ο Georges δει τον Kimmo, ο Kimmo μπορεί να είναι passé.

Ο G και ο K είναι μοναχικοί λύκοι που ταξιδεύουν σε αγέλες μόνο όταν το να ταξιδεύεις σε αγέλες είναι η επόμενη τάση της μόδας. «Είμαστε οι χειρότεροι», σκέφτηκαν αρχικά ο G και ο K. Αλλά όχι. Οι καλλιτέχνες με ηθικές αρχές είναι το χειρότερο.

Η τέχνη είναι ανήθικη. Υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα να κάνει κανείς, όπως το να κάνει σεξ, να κάνει ναρκωτικά, να παίξει με το Xbox One, να μαγειρέψει με φίλους, να δουλέψει για φιλανθρωπικούς σκοπούς, να βοηθήσει τη γιαγιά του. Ένα πράγμα πρέπει μόνο να καταλάβετε: όταν επιλέγετε να έρθετε και να δείτε την performance του G και του K, δεν κάνετε τίποτα από τα παραπάνω.