Πέντε χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση, οι Inspiral Carpets επιστρέφουν στην Αθήνα για μια και μοναδική συναυλία, το Σάββατο 10 Μαρτίου στο Fuzz Club.

Με 13 top40 singles και 4 άλμπουμς που διαμόρφωσαν και καθιέρωσαν παγκοσμίως την περίφημη “σκηνή του Madchester“, οι Inspiral Carpets είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της βρετανικής μουσικής των 80ς και 90ς. Οι αμέτρητες sold out περιοδείες τους ανά τον πλανήτη ως σήμερα, αποδεικνύουν πόσο αντέχει η μουσική τους στον χρόνο.

Αγαπητοί όσο λίγα συγκροτήματα στην χώρα μας, σε αυτή την βόλτα τους στην Αθήνα, οι Inspirals θα έρθουν με το αρχικό line-up τους: Clint Boon, Craig Gill, Martyn Walsh, Graham Lambert και o (αρχικός τους τραγουδιστής) Stephen Holt στα φωνητικά.

Ετοιμαστείτε για “Saturn 5”, “Dragging Me Down”, “Bitches Brew”, “Two Worlds Collide”, “Caravan”, “She Comes In The Fall”, “I Want You” και όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, καθώς και την παρουσιάση των νέων τραγουδιών από τον επερχόμενο δίσκο τους, τον πρώτο μετά από 15 χρόνια!

Την μουσική πριν και μετά το show θα αναλάβουν οι DJs των Planet Of Sound, της ιστορικής indie ομάδας που έχει φιλοξενήσει πολλές φορές τους Inspiral Carpets ως DJs στα event της.

Διαβάστε τη συνέντευξη των Inspiral Carpets στη στήλη μας Συναντήσεις