Ο δεξιοτέχνης πιανίστας και συνθέτης Σταύρος Λάντσιας παρουσιάζει στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς, την Παρασκευή 31 Αυγούστου, τη νέα του δισκογραφική δουλειά, «Ημερολόγιο Ονείρων» μαζί με εκλεκτούς μουσικούς και συνεργάτες.

Την ιδιαίτερη αυτή βραδιά με φόντο το μεγαλύτερο φεγγάρι του καλοκαιρού, το ανοιχτό θέατρο της Ρεματιάς θα γεμίσει με τις μελωδίες του πιάνου, του βιολιού και του σαξοφώνου, οι οποίες λειτουργούν, όπως ο ίδιος ο συνθέτης λέει, σαν ανάμνηση ονείρων.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Δημήτρης Χουντής (σοπράνο σαξόφωνο), Alfredo Shtuni (βιολί), Αλέξανδρος Μποτίνης (τσέλο), Βαγγέλης Ζωγράφος (κοντραμπάσο), Mιχάλης Καπηλίδης (τύμπανα). Μηχανικός ήχου ο Γιάννης Σκανδάμης.

Tο «Ημερολόγιο Ονείρων» είναι αποτέλεσμα μιας φιλόδοξης παραγωγής που ξεκίνησε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με την συμμετοχή της ορχήστρας Καμεράτα και ολοκληρώθηκε στο Los Angeles με την συμμετοχή των μουσικών Peter Erskine (τύμπανα) & Lars Danielsson (κοντραμπάσο) και την συμβολή του βραβευμένου με Grammy ηχολήπτη Rich Breen. Αποτελείται από 10 καινούργιες συνθέσεις του Σταύρου Λάντσια και δύο διασκευές του σε μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Σταύρου Λάντσια στη στήλη μας Συναντήσεις.