Το γνωστό δίδυμο Masomenos αποτελείται από την Joan Costes, γραφίστα και DJ και τον Andrien de Maublanc, μουσικό παραγωγό και AD.

Γνωρίστηκαν το 2006 και η συνεργασία τους άρχισε σχέδον αμέσως. Χρησιμοποιώντας διάφορα εικαστικά μέσα όπως εικόνες, βίντεο και ήχους, βρήκαν στην συνεργασία τους μια δημιουργική πλατφόρμα για να εκφραστούν και να πειραματιστούν. Αυτό όμως που τους ξεχώρισε ήταν σίγουρα η μουσική.

Το πρώτο τους project, Bon Voyage, ήταν το ιδανικό ξεκίνημα αφού συνδύαζε τις ειδικότητες του καθενός, φερνοντάς τους πολύ θετικές κριτικές. Οι ίδιοι συνέχισαν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: η Joan να βρίσκει δίσκους και να περνάει το χρόνο της πίσω από τα decks ενώ ο Andrien, φτιάχνοντας το δικό του στούντιο, να τελειοποιεί το ύφος της μουσικής παραγωγής που ήθελε να κάνει. Το επόμενο, λογικό, βήμα ήταν να δημιουργήσουν την δική τους δισκογραφική εταιρεία. Αυτό τους επέτρεψε να εκφραστούν πλήρως μουσικά αλλά και εικαστικά.

Οι ίδιοι πρότειναν, και επέμεναν, ότι οι Masomenos είναι δύο acts με το ίδιο όνομα: η Joan κάνει DJ set και ο Andrien κάνει live set. Αυτό εξάλλου συνοψίζει και το τι είναι οι Masomenos: δυο διαφορετικές και ξεχωριστές προσωπικότητες, που εμπνεύονται ο ένας από τον άλλο και δουλεύουν μαζί προς την ίδια κατευθύνση.