Οι Pink Martini πιστοί στο ραντεβού τους με το Αθηναϊκό κοινό και το Θέατρο Λυκαβηττού έρχονται για μια και μοναδική συναυλία, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

To δημοφιλές «κοσμοπολίτικο» συγκρότημα που συνδυάζει την κλασική μουσική με τη τζαζ, την ρούμπα με το ροκ, την bossa nova με την χορευτική pop μας επισκέπτεται για να μας «ευθυμίσει» με τη φρεσκάδα της μουσικής του και τα καινούρια τους «χαρούμενα» τραγούδια από το νέο τους studio άλμπουμ «Get Happy».

Στο Θέατρο Λυκαβηττού θα θαυμάσουμε ζωντανά την εκθαμβωτική lead singer Storm Large, που συνοδεύει επί σκηνής τους υπόλοιπους ταλαντούχους μουσικούς από όλα τα σημεία του πλανήτη, και τον πιανίστα – ιδρυτή του συγκροτήματος, τον Thomas Lauderdale.

«Amado mio», «Sympatique», «Una notte a Napoli», «Anna», «City of night», «Lilly«, «Let’s fall in love», «Τempo Perdido» και «Get Happy» θα μας μεταφέρουν παρότι τέλη Σεπτέμβρη σε μια καλοκαιρινή περιπέτεια, κάπου στη γαλλική Ριβιέρα ή σε ένα cabaret της Νέας Υόρκης, ή στα βάθη της μυστικιστικής Ανατολής.