Το Θέατρο του Λυκαβηττού θα μεταμορφωθεί -για λίγες ώρες την Δευτέρα 18 Ιουλίου – σε μια Μιλόνγκα(Milonga)! Το γνωστό και ιστορικό μπαρ της Αργεντινής. Στο σημείο συνάντησής τους λοιπόν, σε ένα τάνγκο μπαρ του Μπουένος Άϊρες, βλέπουμε τρία χορευτικά ζευγάρια και μια τραγουδίστρια που συναντιούνται μετά από καιρό για να «αφηγηθούν» με το δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο σύντομες ιστορίες από το παρελθόν και το παρόν τους.
Κοφτές και αισθησιακές κινήσεις γεμάτες πάθος. Γεμάτες πόνο και χαρά. Κινήσεις που στροβιλίζονται στη σαγήνη και παρασύρονται από τον πόθο! Γιατί μόνο έτσι ο αργεντίνικος χορός του έρωτα, το Τάνγκο, ξέρει να …εκφράζεται.
Έξι γνωστοί χορευτές , οι Πάμπλο Ογιέντα & Μπεατρίζ Ρομέρο(Pablo Ojeda & Beatriz Romero), οι Ντανιέλ Φερό & Λορένα Μέρμελσταϊν(Daniel Ferro & Lorena Mermelstein) και οι Χόρχε Ραμίρεζ & Νελίδα Μιλιόνε (Jorge Ramirez & Nélida Miglione) αλλά και μια σημαντική ερμηνεύτρια η Πατρίσια Νόρα (Patricia Nora)- που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το Tango Passion- αναλαμβάνουν μέσα από τις αριστοτεχνικές χορευτικές τους κινήσεις αλλά και μέσα από τους ερωτικούς στίχους των τραγουδιών, να μας …μυήσουν στο απόλυτο πάθος ενός ανεκπλήρωτου έρωτα, στον πόνο εκείνου που χάνει ό,τι ποθεί, στην ερωτική απόγνωση με το εντυπωσιακό Tango Azul.
Μικρές ερωτικές ιστορίες από δώδεκα καλλιτέχνες που ανεβαίνουν στη σκηνή του Λυκαβηττού την Δευτέρα 18 Ιουλίου για να τις «αφηγηθούν» μέσα από μια εκρηκτική μουσικοχορευτική παράσταση μοιραίου πάθους. Του Tango Azul!