A Spooktacular Halloween Night! #4

Μία βραδιά τρόμου, μυστηρίου & διασκέδασης στο καθιερωμένο Halloween party

Το καθιερωμένο Spooktacular Halloween πάρτυ του six d.o.g.s επιστρέφει και φέτος, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, ανήμερα του Halloween, στις 22:00 ακριβώς, ξεδιπλώνοντας για 4η χρονιά μία βραδιά τρόμου, μυστηρίου και διασκέδασης σε όλους τους χώρους του six d.o.g.s.

Πυκνή ομίχλη θα καλύψει το στενό της Αβραμιώτου. Τρομακτικά ουρλιαχτά θα αντηχούν στον κήπο. Αίμα, φόβος και λίγη παράνοια (κατά βάση μουσική) θα σημάνουν την έναρξη του πάρτυ στις 22.00 το βράδυ και τη λήξη άγνωστο πότε.

Ειδικά παρασκευασμένα για την περίσταση αχνιστά cocktail θα προσφέρονται στην προνομιακή τιμή των 5€ (και κάποια έξτρα premium), ενώ το Project Space θα μεταμορφωθεί σε Screening Screaming Room, όπου θα προβάλλονται ανατριχιαστικά αποσπάσματα από τις πιο τρομακτικές ταινίες που έχουν γυριστεί ποτέ, υπό την επιμέλεια του flix.gr, την ίδια ώρα που κάποιοι από τους αγαπημένους DJs θα φροντίζουν να κρατούν τα «πλάσματα της νύχτας» απασχολημένα στο dancefloor. Σκαλιστές κολοκύθες, σκελετοί, νυχτερίδες, φαντάσματα, σταυροί, αράχνες, σκοτάδι, τέρατα.

Τις μουσικές επιλογές στο Gig Space θα αναλάβουν οι: Postriper (STFU Parties, YSP!WSY) και Kris Riot (YSP!WSY), σε ήχους αυστηρά τρομακτικούς, ενώ στο The Bar οι Chevy (Needless) και Christos Aggelopoulos (Diskotekken).

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.