“A Threesome on AciD”: Τρεις πόλεις για μία νύχτα στο six d.o.g.s

Τρία συγκροτήματα από τρεις διαφορετικές πόλεις ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα πάρτυ με θέμα: «Τα Παραδείσια Πουλιά»

Συνδυάζοντας την αγάπη τους για την ηλεκτρονική χορευτική μουσική και την πίστη τους στην ελευθερία της προσωπικής έκφρασης και του αυτοπροσδιορισμού, οι Amateurboyz της Αθήνας, το Discosodoma του Λονδίνoυ και το CockTail d’Amore του Βερολίνου παρουσιάζουν στις 10 Ιουνίου στο six d.o.g.s, το “A Threesome on AciD”, με αφορμή το 12ο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας, που διεξάγεται την ίδια μέρα στην Αθήνα.

Οι Amateurboyz, παλιοί γνώριμοι του Αθηναϊκού κοινού, παραμένουν στο προσκήνιο γράφοντας εδώ και χρόνια ιστορία στη νύχτα της πόλης με την DIY αισθητική και τους διεθνείς καλεσμένους των πάρτυ τους. Το CockTail d’Amore αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εναλλακτικά πάρτυ του Βερολίνου με τους Discodromo στα ηνία από το 2009, μετα-αποκαλυπτική αισθητική και τακτικούς θαμώνες από όλον τον κόσμο να δίνουν το μηνιαίο ραντεβού τους εκεί. Το Discosodoma είναι μια σειρά επιτυχημένων εναλλακτικών queer πάρτι του Ανατολικού Λονδίνου, που κατάφεραν να αποκτήσουν δεσπόζουσα θέση στη λόκαλ σκηνή χάρη στην ιδιαίτερη καλλιτεχνική τους διεύθυνση και τη μουσική τους προσέγγιση.

Mαζί τους, σε ενα back to back opening set οι Kissing Strangers και Clubkid. Οι Kissing Strangers είναι ενα dj πρότζεκτ εμπνευσμένο από τη μουσική, την έκσταση και την ερωτική χημεία. Παρουσιάζεται εδώ και 6 περίπου χρόνια σε clubs, events και εικαστικά δρώμενα ανά την Αθήνα. Ο Clubkid είναι ένας από τους πιο δραστήριους house djs της Αθήνας εδώ και 10 χρόνια. Τα τελευταία 5 από αυτά τρέχει το δικό του club night ονόματι “Danceteria” στο six d.o.g.s.

Το πάρτι έχει θέμα «Τα Παραδείσια Πουλιά» και εμπνέεται από τη Διονυσιακή λατρεία, τα παγανιστικά έθιμα της αρχαίας ελλάδας και την Αριστοφανική σάτυρα. Τη διακόσμηση του πάρτι έχει αναλάβει ο Στάθης Μητρόπουλος, γνωστός και ως s-for-sugar, συνιδρυτής και art director της δημιουργικής ομάδας “this is that”.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

7 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.