A week under the spirit of the music of Tom Waits: εικαστική έκθεση

Έκθεση των Μαρία Ζεμπίλα, Βασίλη Μπότουλα και Bill Hunchback

Στο πλαίσιο του αφιερώματος στον Tom Waits θα πραγματοποιηθεί έκθεση τριών εικαστικών καλλιτεχνών της Μαρία Ζεμπίλα, του Βασίλη Μπότουλα και Bill Hunchback. Η έκθεση θα διαρκέσει καθ’ όλη τη διάρκεια του αφιερώματος και μέρος της θα φιλοξενείται στο Bar Cabrio του Πολυχώρου Πολιτισμού Αθηναΐς.

Ο Bill Hunchback τελείωσε την Αρχιτεκτονική σχολή του Α.Π.Θ. και διεύρυνε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο του Westminster όσον αφορά το design και την εικονική πραγματικότητα. Από μικρός ενδιαφέρθηκε παράλληλα πολύ για τη μουσική ακούγοντας αρκετή, διαβάζοντας για την ιστορία και τις πηγές της ,αλλά ολοκληρώνοντας και σπουδές στην κιθάρα και το σιτάρ. Παράλληλα τον ενδιέφερε και η έκφραση μέσω των εικαστικών τεχνών με χρήση διάφορων τεχνικών και με θέματα κυρίως γύρω από τα μουσικά ερεθίσματα. Ως τώρα είχε συμμετοχή σε ομαδικές εκθέσεις στις οποίες πιστεύει απόλυτα. Στο A week under the spirit of the music of Tom Waits θα συμμετέχει με τα «πορτραίτα των δακρύων».

H Ζεμπίλα Μαρία έχει φοιτήσει το Τμήμα Συντήρησης Έργων Τέχνης στο ΤΕΙ Αθηνών και έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων διακοσμητικής, design και merchandising. Κατασκευάζει και αναπαλαιώνει έπιπλα από ξύλο και χρησιμοποιεί ανακυκλώσιμα υλικά για την κατασκευή αντικειμένων διακόσμησης. Επιπλέον, ασχολείται με την μεγάλη της αγάπη την ζωγραφική και έχει εκθέσει έργα της σε πολυχώρους της πρωτεύουσας. Έχει συμμετάσχει σε ομαδική έκθεση της ομάδας Αrt Way με θέμα Kυκλαδίτικο φώς. Έργα της και δουλειά της μπορείτε να βρείτε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook Μaria Zempila.

Ο Βασίλης Μπότουλας γεννήθηκε στην Αθήνα όπου ζει και εργάζεται. Έχει σπουδάσει Γραφιστική στον Α.Κ.Τ.Ο., Ιστορία & Θεωρία Τεχνών & Πολιτισμού στο Middlesex University στο Λονδίνο και συνέχισε τις σπουδές του με μεταπτυχιακό στις Καλές Τέχνες στο University of East London. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις και φεστιβάλ Τέχνης σε Ελλάδα και εξωτερικό, και έχει πραγματοποιήσει μία ατομική έκθεση.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.