Η δυναμική νεανική θεατρική ομάδα AbOvo ψυχαγωγεί τους επισκέπτες και επιβάτες του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με το θεατρικό δρώμενο «Escape …».

Ένα δρώμενο ειδικά φτιαγμένο για να παιχτεί σε έναν χώρο μετάβασης. Τρεις άνθρωποι φτάνουν στο αεροδρόμιο με σκοπό να εγκαταλείψουν για πάντα την Ελλάδα. Αναζητούν μέλλον κάπου αλλού, αλλά η παλιά τους ζωή δεν εχει πει την τελευταία της λέξη. Κάποιες απροσδόκητες συναντήσεις θα προσπαθήσουν να τους κρατήσουν εδώ. Τι θα κάνουν; Θα μείνουν ή θα αποδράσουν;

Οι AbOvo είναι μια από τις πιο δραστήριες και πιο δημοφιλείς θεατρικές ομάδες της Αθήνας. Με σπουδές σωματικού θεάτρου στο Λονδίνο, τα μέλη της ομάδας καλλιεργούν και αναπτύσσουν εδώ και 8 χρόνια ένα ξεχωριστό είδος devised θεάτρου. Από το 2004 που ξεκίνησαν έχουν ανεβάσει 9 παραστάσεις («Εκεί, εκεί στην Κόλαση», «Μαμά Ελλάδα²», «Το Ίδρυμα» κ.α.), έχουν βραβευτεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και διοργανώνουν το Bob Theatre Festival που, από το 2008, συγκεντρώνει και αναδεικνύει τις καλύτερες νεανικές παραστάσεις της χρονιάς.

Το Perform in Art αποτελεί μέρος του project Fly me to the Moon, συνεργασία του ΔΑΑ και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα στα www.aia.gr και www.elculture.gr.