Active Member on stage για τελευταία φορά

Λέξεις και ρίμες από τον B.D.Foxmoor & τη Sadahzinia διηγώντας το τέλος επί σκηνής

Οι Active Member εμφανίζονται για τελευταία φορά το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, στο Ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ.

Συναυλίες, στίχοι, δισκογραφία, ντοκιμαντέρ, τραγούδια για θέατρο, παραστάσεις, βιβλία, αρθρογραφία, ηχητικοί πειραματισμοί, ανοικτές συζητήσεις, για το συγκρότημα αυτό από το Πέραμα που με συνεπή δουλειά έχει στήσει έναν μουσικό κόσμο, με λέξεις και λούπες.

Oι Active Member σχεδόν 23 χρόνια, από το ξεκίνημά τους, δε χάσανε απ’ τα μάτια τ’ όνειρο, την ουσία και την επαφή με το κοινό τους. Ωστόσο, μέσα στην άνοιξη ανακοίνωσαν με συγκίνηση το τέλος του γκρουπ αυτού και την αρχή ενός νέου κύκλου δημιουργίας.

Ήδη ξεκινήσαν μια σειρά συναυλιών περνώντας από όσο περισσότερα μέρη με φίλους είναι δυνατόν, αποχαιρετώντας και τραγουδώντας δυνατά τα τραγούδια τους. Το φθινόπωρο αυτής της χρονιάς, θα κλείσει ουσιαστικά μια πορεία χρόνων στην ελληνική δισκογραφία και στη μουσική γενικότερα.

Ο B.D.Foxmoor (Μιχάλης Μυτακίδης), εμπνευστής του low bap, κι ο πρώτος που δισκογραφικά ρίσκαρε να φτιάξει πριν από δυο δεκαετίες hip hop με ελληνικό στίχο και η Sadahzinia (Γιολάντα Τσιαμπόκαλου) η πρώτη γυναίκα που ράπαρε στα Ελληνικά και καταπιάστηκε με τις λέξεις και τις ρίμες έχουν να διηγηθούν το τέλος επί σκηνής.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

12 €
- 15 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.