Οι Adámas δημιουργήθηκαν το 2015 από τον Στέφανο Φίλιππο Διαμαντόπουλο aka Phil Diamond (The Bet, Travel Mind Syndrome), τον κολομβιανό και βραβευμένο με Grammy Alberto Lopez (LCD Soundsystem, The Brand New Heavies, Airto Moreira, Quetzal, Jungle Fire, Dalai Lama) και τους καλιφορνέζους session μουσικούς David Goodwin (Nestor Torres, Raphael Saadiq, Duffy, Yellow Alex and The Feelings, Abstract Rude, Brit Manor, Kayne West, Jungle Fire, QVLN) και Evan Greer (Quetzal, Aloe Blacc, Rocky Dawuni, QVLN).

Ο ήχος τους είναι βαθιά επηρεασμένος και διαμορφωμένος από τους ρυθμούς και τους ήχους της αφρικανικής διασποράς, αλλά και από όλα τα στοιχεία που ορίζουν κάθε μέλος. Από τον Fela Kuti και τους Doors, μέχρι την ψυχεδέλεια των late 60s – early 70s, και από την funk και soul στις latin επιρροές και τον κιθαριστικό λυρισμό, η μουσική τους συνοψίζει την πιο σύγχρονη εκδοχή του καλιφορνέζικου ήχου αλλά και μιας μουσικής χωρίς γεωγραφικά και χρονικά όρια.

Στις live εμφανίσεις τους οι Adámas προκαλούν μια ψυχεδελική uplifting εμπειρία, η οποία είναι δύσκολο να ενταχθεί σε ένα μόνο συγκεκριμένο είδος ή μουσικό πλαίσιο. Κάτι που είναι εμφανές και στο πρόσφατο live video της μπάντας για το ραδιοφωνικό τους hit “Living the dream”, για τις ανάγκες του οποίου η μπάντα έστησε ένα καλιφορνέζικο day party στο στούντιο-πολυχώρο Trópico Union του Λος Άντζελες.

 Daphne και το Fuzz 

Oι Daphne και το Fuzz είναι το ηλεκτρονικό pop project της τραγουδοποιού και σκηνοθέτιδος Daphne Lz, από την Αθήνα. Το 2016 κυκλοφόρησαν το ομώνυμο άλμπουμ τους, ενώ το 2018 κυκλοφόρησαν το “2AM” από την Inner Ear Records.

Έχουν παίξει σε πολλά μουσικά φεστιβάλ στην Ελλάδα, με το πιο αξιοσημείωτο το Rockwave φεστιβάλ, όπου άνοιξε για την Lana Del Rey.

Η αξιοσημείωτη, μοναδική αισθητική της Daphne, όπως φαίνεται στα ‘«αυτο-κατευθυνόμενα» μουσικά βίντεο, συμπληρώνει επάξια τον ήχο της μπάντας, κάτι που έγινε αντιληπτό από τον διεθνή τύπο.