“Alice”: το διαδραστικό musical του Armani Musical Theater Center

Alice

Σε σκηνοθεσία Μαρίας Κατσιώνη

Το Armani Musical Theater Center του Αntonio Armani με πλούσιο βιογραφικό και συνεργασίες όπως Andrew Lloyd Webber και Franco Zeffirelli παρουσιάζει την υψηλής αισθητικής μουσικοθεατρικοχορευτική, διαδραστική παράσταση για παιδιά «Alice» σε σκηνοθεσία της βραβευμένης και με πολλές παιδικές παραστάσεις στο ενεργητικό της, Μαρίας Κατσιώνη, βασισμένη στο κλασικό μυθιστόρημα του Lewis Carroll Alice s adventures in Wonderland (η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων), σ΄ ένα από τα πιο σύγχρονα θέατρα της Αθήνας το Οlvio.

Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 θα παρουσιαστεί από τους συντελεστές της παράστασης διαδραστική performance στην πλατεία Συντάγματος.

Η μουσικοθεατρικοχορευτική –παράσταση    ALICE απευθύνεται σε μαθητές / μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σε συλλόγους κι έχει στόχο, όχι μόνο να ψυχαγωγήσει, αλλά και να εμφυσήσει στα παιδιά μηνύματα για την ενηλικίωση, καθώς και να τα εντάξει στη διάδραση μιας παράστασης, καθώς κατά τη διάρκεια της η Αlice και η παρέα της βάζουν ερωτήσεις στα παιδιά και τα παιδιά πολλές φορές θα αποφασίσουν για το τι θα γίνει παρακάτω.

Οι ηθοποιοί μας χορεύουν, τραγουδούν και μεταμορφώνονται συνέχεια, χαρίζοντας ένα ταξίδι διαφυγής στα παιδιά, τα οποία θα εντυπωσιαστούν από τα videos της παράστασης, τα ειδικά εφέ και τα χειροποίητα, με ανακυκλώσιμα υλικά, κοστούμια της.

Η παράσταση όντας διαδραστική, στοχεύει να νιώσουν τα παιδιά ότι, όσο κι αν ο σημερινός κόσμος φαντάζει κάποιες φορές στα μάτια τους έως και παρανοϊκός, η προσωπικότητα τους είναι εκείνη που μπορεί να τον αντιμετωπίσει και να τον κερδίσει. Έτσι τα παιδιά μαζί με την Alice θα βγουν στο φως σε ένα μεγάλο πάρτι, δικαιώνοντας τα παιδιά όλου του κόσμου, τα παιδιά μας!

Λίγα λόγια για την υπόθεση:

Η Alice  είναι ένα κορίτσι λίγο πριν την εφηβεία. Βρισκόμαστε στο πάρτι γενεθλίων της Αlice που είναι απελπιστικά βαρετό γιατί δεν υπάρχει κανένα παιδί. Έτσι η Alice αναγκάζεται να διαφύγει σε μια κουνελότρυπα, ακολουθώντας έναν κομψό κούνελο και να προσγειωθεί σ έναν παράξενο κόσμο, όπου θα έρθει αντιμέτωπη με… (Η Alice δε μας αφήνει να αποκαλύψουμε περισσότερα, γιατί πρέπει να την ακολουθήσουν και να τη βοηθήσουν μόνο παιδιά…)

Συντελεστές

Ηθοποιοί: Κατερίνα Γρηγορίου // Νάγια Δούκα // Μαρία Παπαγεωργίου // Joanna Ntousopoulos // Μαγδαληνή Αγιομαυρίτη // Ελένη Κόρδα // Μιχαήλ Άγγελος Δρόσος // Έλενα Βαρσάμη // Ηλιάνα Δούκα // Έλενα Γαβρά.

Καλλιτεχνική διεύθυνση & διασκευή τραγουδιών: Antonio Armani

Σκηνοθεσία & διασκευή κειμένου: Μαρία Κατσιώνη

Κινησιολογία – Χορογραφίες: Γεωργία Καραμέρου

Multimedia Artist: Angie Sklavenitis

Σχεδίαση κουστουμιών: Άννα Σούρα και Άννα Σοφία Τάμπλερ

Make up: Freddy | Make up stage

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Δημήτρης Λαζάρου

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

2 Απαντήσεις

  1. Δελεαστική η προσπάθεια διασκέδασης να πάμε με πρόσκληση σε μια ενδιαφερουσα εκδήλωση .Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.