Από 22 έως 28 Απριλίου 2014 θα πραγματοποιηθεί για 6η φορά ο Διεθνής Διαγωνισμός Πιάνου στο νησί της Ρόδου. Πρόκειται για έναν υψηλού καλλιτεχνικού και αριστοτεχνικού επιπέδου διαγωνισμό που προσελκύει νέα ταλέντα απ’ όλη την υφήλιο. Από το 2004 έως σήμερα, περισσότεροι από 300 πιανίστες από 32 χώρες μαζί με τους συνοδούς τους έχουν ταξιδέψει στη Ρόδο για να συμμετάσχουν στο Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής έχει ορισθεί η 28η Φεβρουαρίου. Την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού έχουν τιμήσει με την παρουσία τους καταξιωμένοι πιανίστες και μουσικοί παιδαγωγοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μεταξύ αυτών είναι οι: France Clidat, Dora Bakopoulou, Cyprien Katsaris, David Lively, Alberto Portugheis, Vladimir Viardo, Marian Rybicky, Natalia Michailidou και άλλοι.

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Πιάνου της Ρόδου ξεκίνησε το 2004 και διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από την Arte Con Anima της οποίας ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής είναι ο πιανίστας Σέργιος Αϊβάζης. Ο διαγωνισμός στηρίζεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τοπικούς χορηγούς και τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Ελληνικής Επιτροπής UNESCO και του Δήμου Ροδίων.

Πληροφορίες

22 έως 28 Απριλίου 2014
Ελεύθερη είσοδος
Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο +306945123349, στο email saivazis@arteconanima.com ή στην ιστοσελίδα www.arteconanima.com