Στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος θα προβάλλεται από την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013 και για μία εβδομάδα καθημερινά η ταινία «Black Box» του Γεράσιμου Ρήγα.

Το Black Box είναι η πειραματική σκηνή της Κρατικής Σχολής Χορού. Στην σκηνή αυτή οι χορευτές εκτός από το να χορεύουν, μιλάνε, τραγουδούν, ερωτεύονται, λυπούνται. Κινηματογραφημένη με αμεσότητα η ταινία αποφέυγει την αφήγηση και αφήνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο σώμα και το χορό.

Στοιχεία Ταινίας:

Τίτλος: Black Box
Διεθνής Τίτλος: Black Box
Σκηνοθεσία, Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γεράσιμος Ρήγας
Μοντάζ: Χρόνης Θεοχάρης
Παραγωγή: ΕΡΤ, Γεράσιμος Ρήγας
Έτος παραγωγής: 2013
Χώρα παραγωγής: Ελλάδα
Γλώσσα: Ελληνικά
Διάρκεια: 70 Λεπτά
Είδος ταινίας: Ντοκιμαντέρ
Διανομή: Ταινιοθήκη της Ελλάδος, Γεράσιμος Ρήγας

Γεράσιμος Ρήγας – Φιλμογραφία
Συνήθειες (2005)
Πάρβας, άγονη γραμμή (2008)
100 (2012)
Black Box (2013)

Πληροφορίες:

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013
Ταινιοθήκη της Ελλάδος
Ιερά Οδός 48 & Μ.Αλεξάνδρου 134-136
http://www.tainiothiki.gr/