Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Παραδοσιακών Σκαφών διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Καρνάγια» κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης του 3ου Ναυτικού Σαλονιού Παραδοσιακών Σκαφών στο πλαίσιο της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας» με προθεσμία υποβολής έως και τις 10 Μαΐου.

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει με έως πέντε φωτογραφίες. Απαραίτητα για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό: οι φωτογραφίες να είναι σε ψηφιακή μορφή, με διαμόρφωση JPEG, σε υψηλή ανάλυση. Όλο το υλικό πρέπει να σταλεί ηλεκτρονικά στο email annika@abfelix.com, η ταχυδρομικά στη διεύθυνση:

«Για το διαγωνισμό φωτογραφίας»
AB FELIX LTD
Ακτή Μουτσοπούλου 18,
Πειραιάς 185 35»

Στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν οι: Τάκης Τζίμας, Βασίλης Μακρής και Σπύρος Σκιαδόπουλος. Θα απονεμηθούν τρία βραβεία. Τα βραβεία των τριών νικητών είναι τα εξής :

1° βραβείο: Φωτογραφικά είδη αξίας 500€
2° βραβείο: Φωτογραφικά είδη  αξίας 300€
3° βραβείο: Φωτογραφικά είδη αξίας 200€
Και 3 επαίνους

karnagia-640x350

Οι βραβευμένες φωτογραφίες μαζί με τις καλύτερες 50 επιλεγμένες συμμετοχές θα παρουσιαστούν σε ειδική έκθεση φωτογραφίας που θα οργάνωση ο ΕΣΥΠΑΣ, στο πλαίσιο του 3ου Ναυτικού Σαλονιού παραδοσιακών σκαφών, που θα γίνει στο λιμάνι του Πειραιά- περιοχή Παγόδα. Όλες οι συμμετοχές θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΕΣΥΠΑΣ εντός του Μαίου 2015. Τα ψηφιακά αρχεία που θα κατατεθούν από τους διαγωνιζόμενους, είτε διακριθούν είτε όχι, δεν επιστρέφονται. Όλα η κάποια από τα διακριθέντα έργα δύναται να τυπωθούν, να εκδοθούν, να αναρτηθούν στο διαδίκτυο, να δημοσιοποιηθούν, να αναπαραχθούν από τον ΕΣΥΠΑΣ. Τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών ανήκουν στον / στην φωτογράφο και το δικαίωμα χρήσης στον ΕΣΥΠΑΣ για τη προβολή του, με την αναφορά του ονόματος του αντίστοιχου φωτογράφου.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 27 Μαΐου, στο Ναυτικό Σαλόνι, καθώς και θα αποσταλούν μέσω e-mail σε όλους τους συμμετέχοντες. Οι δηλώσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό, θα γίνονται δεκτές έως και 10 Μαΐου. Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής του διαγωνισμού.