Το σύνολο μουσικής δωματίου ΚYKLOS, σύνολο αποτελούμενο από σολίστ που διαπρέπουν σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχει ήδη διαγράψει μια πορεία αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές από τύπο και κοινό. Πιστό στη σχέση του με τους νέους μουσικούς της χώρας, προκηρύσσει ακροάσεις για νέους σολίστ, από όλα τα μουσικά όργανα, έτσι ώστε οι επιτυχόντες να προλογίζουν τις συναυλίες του για το έτος 2015. Με τον τρόπο αυτό το σύνολο δίνει μια μοναδική ευκαιρία στους νέους να συνδιαλλαγούν με κορυφαίους μουσικούς και μαέστρους από την Ελλάδα και τον κόσμο, προβάλλοντας την μοναδικότητά τους, με σκοπό να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους.

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου του 1990. Η επιλογή των μουσικών έργων είναι ελεύθερη και το κάθε πρόγραμμα δεν θα πρέπει να υπερβαίνει σε διάρκεια τα 15 λεπτά. Συνοδός δεν προβλέπεται, έτσι οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να φροντίσουν για την/τον συνοδό τους εφόσον αυτό είναι απαραίτητο. Οι ακροάσεις θα λάβουν χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 3 Φεβρουαρίου. Αιτήσεις γίνoνται δεκτές μέχρι και την 2η Φεβρουαρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kyklosensemble@gmail.com και στην pr@tch.gr

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στα αναφερόμενα mail μεσα απο ηλεκτρονική επιστολή του υποψήφιου στην οποία πρέπει να αναγράφονται τα εξής στοιχεία:

Ονοματεπώνυμο
Ημερομηνία γέννησης
Όργανο
Όνομα Καθηγητή
Πρόγραμμα
σε περίπτωση συνοδείας το όνομα του συνοδού
τηλέφωνο επικοινωνίας

Στην περίπτωση συμμετοχής σολίστ κρουστών οργάνων παρακαλούνται οι υποψήφιοι-διαγωνιζόμενοι να στείλουν εγκαίρως την λίστα των μουσικών οργάνων που χρειάζονται έως τις 31 Ιανουαρίου.

Ο κάθε υποψήφιος θα πρέπει να φέρει μαζί του 3 φωτοαντίγραφα των μουσικών παρτών του προγράμματός του. Το πρόγραμμα της σειράς των διαγωνιζόμενων θα αναρτηθεί μία ημέρα πριν τις ακροάσεις, οι οποίες θα ειναι ανοιχτές για το κοινό.

Πληροφορίες

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου από τις 16:00 έως τις 20:00
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
25ης Μαρτίου & Παραλία, 54646 Θεσσαλονίκη

Για περισσότερες πληροφορίες στο www.kyklosensemble.gr, στο www.tch.gr, και στο ακροάσεις http://www.tch.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=62