Ο καθηγητής Martin Philips του τμήματος Γεωγραφίας του Leicester University οργανώνει το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου με κατοίκους και εργαζομένους του «Δουργουτίου», της ιστορικής προσφυγικής γειτονιάς του Νέου Κόσμου, ένα πρωτότυπο εργαστήριο συζήτησης θεμάτων γειτονιάς μέσα από ένα επιτραπέζιο παιχνίδι.


Δείτε το τρέιλερ του Dourgouti Island Hotel Project

Στις 7 Δεκεμβρίου από τις 11:00 έως τις 13:30 στο Πάντειο Πανεπιστήμιο θα γίνει η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του παιχνιδιού για το Δουργούτι αλλά και της μεθοδολογίας του Dourgoutopolis. Η δράση γίνεται στο πλαίσιο του Dourgouti Island Hotel Project και αποτελεί συνεργασία της ομάδας όχι παίζουμε/UrbanDig Project, του Παντείου Πανεπιστημίου – Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού και του Τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, του comparativeassetmapping.org, του Α.Π.Σ. Πηγάσου και κατοίκων της γειτονιάς του Δουργουτίου. H παρουσίαση απευθύνεται σε κατοίκους και εργαζόμενους της ευρύτερης περιοχής του Νέου Κόσμου καθώς και σε φορείς και ερευνητές με ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη μεθοδολογική προσέγγιση συζητήσεων της γειτονιάς για τη γειτονιά.

Πληροφορίες εκδήλωσης
Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από τις 11:00 έως τις 13:30
Συζητήστε για τη δική σας γειτονιά μέσα από ένα επιτραπέζιο παιχνίδι: παρουσίαση αποτελεσμάτων από το Δουργούτι Ν.Κόσμου
Πάντειο Πανεπιστήμιο
Κτήριο ΔΕΣΚΟΙ, Αίθουσα Εκδηλώσεων (ισογ.), Χ.Τρικούπη 1 & Λαγουμιτζή
Είσοδος ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες για το σύνολο δράσεων στο dourgouti@gmail.com ή στο τηλέφωνο: +306937575202