Πώς διαμορφώνεται το σύγχρονο θεατρικό τοπίο;
Ποιος ο ρόλος του ηθοποιού μέσα σε αυτό;
Τι ακριβώς του ζητείται;
Και πώς θα το κάνει πράξη;

To Bios, συνεχίζοντας το εκπαιδευτικό του έργο και στοχεύοντας στη συγκρότηση ενός δημιουργικού περιβάλλοντος μάθησης, οργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έναν κύκλο εργαστηρίων για το σύγχρονο θέατρο στην πράξη με τίτλο «Ό,τι μπορείς, με ό,τι έχεις, όπου είσαι».

Δώδεκα σκηνοθέτες, επί το πλείστον της νεότερης γενιάς, παρουσιάζουν με απλό και πρακτικό τρόπο τη δική τους μέθοδο σε σχέση με τη λειτουργία του ηθοποιού στην σύγχρονη σκηνική πράξη.

Κατά την διάρκεια των εργαστηρίων οι διδάσκοντες, δουλεύουν μαζί με τους συμμετέχοντες, με σκοπό την δημιουργία μιας ανοιχτής προς το κοινό παρουσίασης στο τέλος των μαθημάτων.

Διδάσκουν οι: Τζένη Αργυρίου, Έφη Θεοδώρου, Γιάννης Καλαβριανός, Δημήτρης Καραντζάς, Δημήτρης Λάλος, Γεωργία Μαυραγάνη, Βασίλης Νούλας, Αγγελική Παπαθεμελή, Γιάννης Σκουρλέτης, Δημήτρης Τσιάμης, Αργυρώ Χιώτη, Γιάννης Χουβαρδάς.

Α’ Περίοδος : Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2014
Έφη Θεοδώρου, Γιάννης Καλαβριανός, Βασίλης Νούλας, Αγγελική Παπαθεμελή, Δημήτρης Τσιάμης, Αργυρώ Χιώτη

Πληροφορίες:
Έναρξη εργαστηρίων: 13 Οκτωβρίου 2014
Διάρκεια: 10 συναντήσεις
Bios
Πειραιώς 84, Αθήνα
Κόστος συμμετοχής ανά εργαστήριο: 160 € (Για προεξόφληση των εργαστηρίων προβλέπεται έκπτωση 15%. Εναλλακτικά, κάθε εργαστήριο εξοφλείται σε 2 ισόποσες δόσεις με την έναρξη των σεμιναρίων των Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. Για συμμετοχή σε πάνω από ένα εργαστήριο, προβλέπεται έκπτωση 20%.)

Για περισσότρες πληροφορίες και συμμετοχές: 2103425335press@bios.gr