Λόγω των τελευταίων γεγονότων, το ΔΣ του Ελληνο-Αζέρικου Επιμελητηρίου αποφάσισε την προσωρινή αναβολή της Ημερίδας Πληροφόρησης που σε συνεργασία με το ΕΒΕΑ ήταν προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη 30 Ιουνίου. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της Ημερίδας θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με το Ελληνο – Αζέρικο Εμπορικό και Οικονομικό Επιμελητήριο διοργανώνει «Ημέρα Πληροφόρησης για τις Οικονομικές και Επιχειρηματικές Δράσεις μεταξύ Ελλάδας και Αζερμπαϊτζάν», στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης της επιχειρηματικής κοινότητας.

Η Ημέρα Πληροφόρησης θα πραγματοποιηθεί, την Τρίτη 30 Ιουνίου, στον 6ο όροφο του ΕΒΕΑ, στην αίθουσα Ερμής. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Βασίλειος Σιταράς, στέλεχος του Γραφείου ΟΕΥ στο Μπακού, όπου θα παρουσιάσει την οικονομία και το επιχειρηματικό περιβάλλον της χώρας. Επίσης, θα αναλύσει τους δυναμικούς κλάδους προοπτικής της αγοράς αλλά και τις δυνατότητες συνεργασίας και εξαγωγής ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Στο τέλος της εκδήλωσης,  οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες και οι εκπρόσωποι των φορέων θα έχουν τη δυνατότητα για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, σχετικά με τις οικονομικές αλλά και επιχειρηματικές δράσεις που αφορούν στην σχέση Ελλάδας και Αζερμπαϊτζάν.

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες παρακαλούνται να συμπληρώσουν το δελτίο συμμετοχής με τα στοιχεία τους και να αποστείλουν τις ερωτήσεις που επιθυμούν να απευθύνουν στους ομιλητές στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ στο email: excom@acci.gr

Πληροφορίες
Ημέρα Πληροφόρησης για τις Οικονομικές και Επιχειρηματικές Δράσεις μεταξύ Ελλάδας και Αζερμπαϊτζάν
Τρίτη 30 Ιουνίου στη 13:00
Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών
6oς Όροφος – Αίθουσα Ερμής
Ακαδημίας 7, Αθήνα

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα επικοινωνίας: +302103382466, +30210364330