Το Job FairAthens είναι η φοιτητική πρωτοβουλία με εθελοντικό μη κερδοσκοπικό και πανελλήνιο χαρακτήρα, που σκοπό της έχει τη σύνδεση της αγοράς εργασίας με το πανεπιστήμιο. Πραγματοποείται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στις 12 και 13 Μαΐου, με ελεύθερη είσοδο, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι οι επισκέπτες να ενημερωθούν για την κατάσταση στην αγορά εργασίας, να έρθουν σε επαφή με τις συμμετέχουσες εταιρείες και τις startups και να βρουν θέσεις εργασίας ή πρακτικής σε αυτές. Ήδη τα τελευταία χρόνια παρευρέθηκαν πάνω από 6.500 επισκέπτες και πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 7000 συνεντεύξεις.

Στο JobFairAthens 2015, θα συμμετέχουν περισσότερες από 60 μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Πέρα από την επαφή με τις εταιρείες, οι επισκέπτες δύναται να παρακολουθήσουν ομιλίες, συζητήσεις, αλλά και διαδραστικά workshops και διαγωνισμούς, μέσα από τα οποία θα γνωρίσουν καλύτερα την αγορά εργασίας. Τέλος, μπορούν να βελτιώσουν το βιογραφικό τους αλλά και να δεχθούν συμβουλές για το πώς να συμπεριφερθούν σε μία συνέντευξη, συνομιλώντας με ειδικούς που θα βρίσκονται στο CV Corner.

Αν είσαι φοιτητής ή απόφοιτος πολυτεχνικής, τεχνολογικής ή οικονομικής σχολής κάνε εγγραφή στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης για να ενημερωθείς για τις συμμετέχουσες εταιρείες, να αναζητήσεις τις αγγελίες εργασίας τους και να ανεβάσεις το βιογραφικό σου για να μπορούν να σε γνωρίσουν πριν και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η διημερίδα διοργανώνεται από τον φοιτητικό οργανισμό EESTEC LC Athens (ElectricalEngineeringSTudent European assoCiation) σε συνεργασία με περισσότερους από 120 φοιτητές από όλη την Ελλάδα, υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Πληροφορίες
Job FairAthens 2015
12 & 13 Μαΐου από τις 10:00 έως τις 17:00
Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου
Δωδεκανήσου 106, Περιστέρι
Ελεύθερη είσοδος

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Job FairAthens ή στο e-mail επικοινωνίας: info@jobfairathens.gr