Το Παγκόσμιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Debate (WUDC 2016), η μεγαλύτερη διοργάνωση debate σε όλο τον κόσμο, θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, το διάστημα από 27/12/2015 έως 04/01/2016, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Τη διοργάνωση του πρωταθλήματος έχει αναλάβει η Ρητορική Εταιρεία Ελλάδος, μια μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2013 με στόχο την προώθηση του debate στην εκπαίδευση.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν 1300 φοιτητές από περισσότερα από 350 Πανεπιστημιακά ιδρύματα από 70 χώρες, με στόχο την ανάδειξη του νέου Παγκόσμιου Πρωταθλητή Debate αλλά και τη διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων, μέσω της ανταλλαγής απόψεων, την περαιτέρω ανάπτυξη της κριτικής σκέψης, του δομημένου λόγου και της επιχειρηματολογίας μεταξύ νέων. Παράλληλα, η εκδήλωση αποσκοπεί στη διάδοση της ρητορικής στην ελληνική κοινωνία και εκπαίδευση.

Debating Comes Home_

Συμμετέχοντας ως εθελοντής στο WUDC 2016, θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις ανθρώπους από όλο τον κόσμο, να μάθεις καινούρια πράγματα, να αποκτήσεις – αλλά και να χαρίσεις σε όλους τους συμμετέχοντες – μια αξέχαστη εμπειρία ζωής.

Αν θες να πάρεις μέρος σ’ αυτή τη μοναδική διοργάνωση, όχι μόνο για τη Θεσσαλονίκη, αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα, δήλωσε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής.

Μετά το τέλος διεξαγωγής του Thessaloniki WUDC, οι εθελοντές θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Φόρμα συμμετοχής: thessaloniki2016.com/volunteers/

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών: 28 Οκτωβρίου 2015, ώρα 23:59

Πληροφορίες: [email protected]