Τα Βίκος Relays ξανά στον Πειραιά. Οι Σκυταλοδρομίες Δρόμου, η διοργάνωση που είναι η πιο διασκεδαστική και εύκολη (η στροφή που κάνουν οι δρομείς είναι μόλις 2.500 μέτρα), θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα 17 Οκτωβρίου στις 17:30 στο Πασαλιμάνι, στη Μαρίνα Ζέας μπροστά στην πλατεία Κανάρη (στο ρολόι).
Ένας αγώνας τρεξίματος καθαρά φιλανθρωπικός, αφού οι συμμετέχοντες τρέχουν και ενισχύουν με την παρουσία τους την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν». Το κόστος συμμετοχής είναι 3€ για τη διαδρομή 4 x 2.500μ. και 5€ για τη διαδρομή 2 x 5.000μ. Ο καθένας από τους δρομείς που συμμετέχει, κερδίζει ένα αναμνηστικό μετάλλιο και παίρνει και τη μπλούζα της διοργάνωσης.
vikos relays
Με το συμβολισμό της συνεργασίας που έχει η σκυτάλη, σύλλογοι από διαφορετικά αθλήματα, ακαδημίες παιδιών, κοινωνικές ομάδες και πλήθος κόσμου απ’ όλη την Αττική, έρχονται να γίνουν μία μεγάλη ομάδα. Φτιάξτε την ομάδα και ελάτε. Αν δεν έχετε δρομική παρέα, η διοργάνωση θα σας βάλει σε τετράδες ή δυάδες. Υπάρχουν και τα Kids Relays που έχουν χορηγό την Kinder sport και έχει τους αγώνες 4 x 50μ. για παιδιά από 4 έως 6 ετών και τα 4 x 100μ. για παιδιά από 7 έως 12 ετών.♦ Εγγραφές ηλεκτρονικά στο vikos.relays.gr