Η νέα εκδοτική πρόταση της Ελληνοεκδοτικής απευθύνεται στους μικρούς μας φίλους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον μαγικό κόσμο της γνώσης.

Το βιβλίο γράφτηκε σύμφωνα με το Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών για το Νηπιαγωγείο και περιλαμβάνει παιδαγωγικές δραστηριότητες (Νίκος Χατζόπουλος) πλαισιωμένες από στιχουργήματα (Τάσος Ιωαννίδης, Κώστας Κολοβός) και ευφάνταστη εικονογράφηση (Βανέσσα Ιωάννου).

Το βιβλίο «Λάχανα και Χάχανα… στο Νηπιαγωγείο» οργανώνεται σε 8 ενότητες. Τα παιδιά μαθαίνουν ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του βιβλίου για τα χρώματα, τις γραμμές & τα σχήματα, το χώρο, το χρόνο, την κυκλοφοριακή αγωγή, τα αντίθετα, τα γράμματα και τους αριθμούς.

Επειδή όμως η μουσική μιλάει στην καρδιά μας, το βιβλίο συνοδεύεται από CD σε μουσική Τάσου Ιωαννίδη, όπου τραγουδούν ο ίδιος αλλά και η παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου.

To ελculture.gr και οι εκδόσεις Ελληνοεκδοτική χαρίζουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου σε 5 τυχερούς αναγνώστες! Συντονιστείτε στη σελίδα μας στο facebook για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό.