Το NewSchool.Athens, ένας εκπαιδευτικός φορέας αφιερωμένος στα δημιουργικά ψηφιακά επαγγέλματα και τις νέες τεχνολογίες ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών για το νέο του προγράμματα «ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ».

Μετά τον επιτυχημένο κύκλο σπουδών στη φωτογραφία, το NewSchool.Athens προχωρά στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός νέου εντατικού προγράμματος με αντικείμενο τoν κινηματογράφο. Το πρόγραμμα ακολουθεί διεθνή πρότυπα διδασκαλίας και απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο, επαγγελματία ή μη, που επιθυμεί να δημιουργήσει μια δική του ταινία μικρού μήκους.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ» το ΝewSchool.Athens Scholarship Fund και η εταιρεία παραγωγής Faliro House προκηρύσσουν υποτροφίες ολικής και μερικής φοίτησης για τη συμμετοχή μέχρι έξι υποψήφιων στο νέο πρόγραμμα. Η επιλογή των υποτρόφων θα γίνει με βάση την αίτηση συμμετοχής, την παρουσίαση δουλειάς και προσωπική συνέντευξη από επιτροπή επιλογής, στην οποία συμμετέχουν σημαίνοντες δημιουργοί, παραγωγοί και επιχειρηματίες.

Επιπλέον, με στόχο την συνεχή υποστήριξη της επαγγελματικής κατάρτισης των αποφοίτων της σχολής το ΝewSchool.Athens έχει εξασφαλίσει για τους συμμετέχοντες του προγράμματος θέσεις πρακτικής άσκησης σε κορυφαίες εταιρίες παραγωγής και διανομής στην Ελλάδα – Feelgood Entertainment, Faliro House, Haos Film, Τοpcut/Modiano, Stefi Productions, ΒοldisΜissing.

Έναρξη εγγραφών: 25 Οκτωβρίου 2012
Διάρκεια προγράμματος: 4 εβδομάδες
Κόστος συμμετοχής: 1.500 Eυρώ. Παρέχονται υποτροφίες μερικής ή ολικής φοίτησης
Έναρξη προγράμματος: 19 Νοεμβρίου 2012

Περισσότερες Πληροφορίες:
+302105243694
Emaill: contact@newschoolathens.org