Το ACE κλείνει έναν χρόνο Δράσεων Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Με προσκεκλημένους καθηγητές, εκπροσώπους της Πολιτείας, υπεύθυνους φορέων, ερευνητές, φοιτητές και επωφελούμενους Νέους Επιχειρηματίες στις 20 Μαΐου ξεκινάει ένα διήμερο εκδηλώσεων ξεκινώντας με ένα flashback στις δράσεις του τελευταίου χρόνου, μαθαίνοντας από τις εμπειρίες των ομάδων, γνωρίζοντας τα πρόσωπα που στηρίζουν τη λειτουργία του και το πιο σημαντικό παρουσιάζοντας το πλάνο δράσεων του Κέντρου για το επόμενο διάστημα.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 20 και 21 Μαΐου, στους νέους χώρους του ACE και κατά τη διάρκεια του διημέρου θα ενημερωθείτε για τις δράσεις του ACE και τον τρόπο λειτουργίας του, θα γνωρίσετε τους μέντορες, τους experts και τα μέλη Διδακτικού και Επιστημονικού Προσωπικού που στηρίζουν και το πιο σημαντικό θα γνωρίσετε τις επιχειρηματικές ομάδες, την πορεία τους και την εξέλιξή τους.

Θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε διαλέξειςworkshops αλλά και να περιηγηθείτε στους χώρους γνωρίζοντας κόσμο του ελληνικού start-up ecosystem, να απολαύσετε εκθέσεις φωτογραφίας ή ακόμη και προσπαθώντας να βγείτε από ένα escape room.

Τη Τετάρτη 20 Μαΐου ξεκινάμε στις 10:30 για να ακούσουμε όλα τα παραπάνω και συνεχίζουμε με σειρά από διαδραστικά εργαστήρια όπως τεχνικές δημιουργικής σκέψης, ένα workshop για τη λειτουργία ομάδων από το TEDxAUEB και ένα πρωτότυπο escape room σε startup έκδοση που θα τρέχει συνέχεια από το Thinkbiz. Το απόγευμα μετά τις 19:00 θα γίνουμε οι οικοδεσπότες ενός networking drink για να γνωρίσετε ακόμη περισσότερα άτομα αυτή τη φορά.

Στις 21 Μαΐου ξεκινάμε μεσημέρι με ένα prototyping workshop και εμβαθύνουμε σε λεπτομέρειες IPR μέχρι το απόγευμα. Στις 18:00 ετοιμαζόμαστε να κάνουμε ακόμη καλύτερο τον χώρο και να φτιάξουμε τον κήπο μας μαζί σας.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων και δηλώστε συμμετοχή στην ιστοσελίδα του ACE

Πληροφορίες
Open Doors: 1 Χρόνος ACE
20 & 21 Μαΐου στις 11:00
Κεφαλληνίας 46, Αθήνα (2ος όροφος)
Είσοδος ελεύθερη