Πιστοί στο ραντεβού τους με το κοινό, από τις 15 μέχρι τις 25 Ιουνίου, οι σπουδαστές και οι καθηγητές της Κρατικής Σχολής Χορού (ΚΣΟΤ) παρουσιάζουν χορογραφίες αλλά και demo των τεχνικών που διδάσκονται στα τρία έτη του προγράμματος σπουδών.

Οι σπονδυλωτές παραστάσεις που κέρδισαν την αγάπη του κόσμου συνεχίζονται για έκτη χρονιά, και θα φιλοξενούνται στον χώρο της Σχολής (Ομήρου 55) στην αίθουσα που ειδικά διαμορφώθηκε για παρόμοιες εκδηλώσεις (black box) με τη χορηγία του ιδρύματος Σ. Νιάρχου. Σκοπός είναι να γνωρίσει το ευρύ κοινό την τέχνη του χορού, να δει από κοντά τη δουλειά που γίνεται στην ΚΣΟΤ, και να απολαύσει τα ελπιδοφόρα βήματα των νεαρών χορευτών και μελλοντικών χορογράφων, λίγο πριν την είσοδό τους στον επαγγελματικό χώρο. Είναι επίσης μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων, ενημέρωση και εξοικείωση με το ύφος και το είδος σπουδών που προσφέρει η Κρατική Σχολή Χορού τα τελευταία χρόνια.

Η βραδιά περιέχει μικρό απόσπασμα από το έργο της Μάρθα Γκράχαμ Night Journey, ενώ θα παρουσιαστεί δείγμα (demo) της τεχνικής Γκράχαμ που επιμελείται η Πένυ Διαμαντοπούλου σε μουσική Βασίλη Μούστου. Παρουσιάζονται επίσης τεχνικές των: Νίκου Καλογεράκη, Λίντας Καπετανέα & Josef Frusek και του Tono Lachky.

Στο χορογραφικό μέρος, παρουσιάζονται έργα πέντε σπουδαστών του Β’ έτους και πέντε του Γ’ έτους, και συγκεκριμένα των: Αιμίλιου Αράπογλου, Μαρίας Μπρέγιαννη, Μαρίνας Πινιατώρου, Κωνσταντίνας Τσίβου, Αθηνάς Κυρούση, Μαριλένας Δάρρα, Ιωάννα Αντώναρου, Χρήστου Ξυραφάκη, Αναστάση Καραχανίδη και Oλεξάνδρας Ρογκόβσκα.

Πληροφορίες

Ημερομηνία: 15 – 25 Ιουνίου

Ώρα: 20:30

Τόπος: blackbox

Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης

Ομήρου 55, Αθήνα

Πληροφορίες: 210 36 12 263 & 210-36 24 249

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε έγκαιρα την κράτησή σας στα τηλέφωνα 210-3612263 & 210-3624249