Το Κινητήρας studio φιλοξενεί από 1 έως 4 Ιουλίου σεμινάριο Feldenkrais με την Ulrike Hasbach-Doussis που εστιάζει στη σπονδυλική στήλη και στο κεφάλι.

Η σπονδυλική στήλη είναι ο βασικός περιστρεφόμενος άξονας του σώματος. Όταν η σπονδυλική στήλη είναι καλά οργανωμένη, υποστηρίζει το κεφάλι, έτσι ώστε να είναι ελεύθερο να κινείται προς οποιαδήποτε κατεύθυνση με σαφήνεια και ευκολία.

Το σεμινάριο αυτό, εξερευνά το συντονισμό μεταξύ κεφαλιού και σπονδυλικής στήλης με ήρεμο και διασκεδαστικό τρόπο. Οι συμμετέχοντες αποκτούν μια καινούργια αίσθηση ύψους και ελαφρότητας στην όρθια στάση, τόσο στο περπάτημα όσο και σε πολλές καθημερινές κινήσεις.

Η μέθοδος Feldenkrais είναι μια μοναδική μέθοδος κίνησης με την οποία μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε πιο δημιουργικά κι έξυπνα το σώμα μας, να εκμεταλευόμαστε τις εγκεφαλικές και σωματικές μας δυνατότητες μέσα από το ήπιο και ήρεμο τρόπο διδασκαλίας της Ulrike Hasbach-Doussis, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στη διδασκαλία αυτής της μεθόδου.

Η Ulrike Hasbach-Doussis είναι απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Μουσικής και Θεάτρου του Αμβούργου, πιστοποιημένη δασκάλα της Μεθόδου Feldenkrais (Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Feldenkrais Παρίσι, 1994) και διοργανώτρια της πρώτης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Feldenkrais στην Ελλάδα (2012-2015). Σήμερα διδάσκει τη μοναδική αυτή προσέγγιση ανθρώπινης ανάπτυξης, κίνησης και μάθησης με αμείωτο ενθουσιασμό στη Γερμανία, κι από το 2001 και στην Ελλάδα. Ζει κι εργάζεται στο κέντρο της Αθήνας, όπου παραδίδει ατομικά και ομαδικά μαθήματα και σεμινάρια Feldenkrais, με έμφαση στην ενίσχυση της καλλιτεχνικής και προσωπικής ανάπτυξης των μαθητών της. Παραδίδει τακτικά σεμινάρια της μεθόδου σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και στην Ευρώπη.

Πληροφορίες:
1 – 4 Ιουλίου 2014, Τρίτη: 20.30-22.00, Τετάρτη-Παρασκευή: 18.30-20.00
Κινητήρας studio
Ερεχθείου 22, Ακρόπολη
Κόστος: 60 €

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 210-9248328 και info@kinitiras.com