Το νεανικό φεστιβάλ εικόνας Shoot_it συνεχίζεται και καλεί τους χρήστες να συμμετάσχουν στην πιο όμορφη ιστορία από φωτογραφίες.

Χρησιμοποιώντας την κάμερα από το Smartphone ή το tablet τους οι συμμετέχοντες στο Shoot_it καλούνται να δημιουργήσουν για μια ακόμη φορά θεματικές ιστορίες μέσα από φωτογραφίες, τις οποίες ανεβάζουν στη σελίδα Facebook της Γερμανός, μαζί με κείμενο. Ο φετινός διαγωνισμός χωρίζεται σε 4 θεματικές ενότητες: «Μέσα… στο χειμώνα», «Το ποδήλατο», «Η ασπρόμαυρη ιστορία» και «Τα αγαπημένα μου». Kάθε ενότητα αποτελείται από 11 φωτογραφίες. Με αυτό τον τρόπο οι συμμετέχοντες μπορούν να αναδείξουν το ταλέντο τους συνδυάζοντας την τεχνολογία με τη δημιουργικότητα.

Η κριτική επιτροπή θα επιλέξει την καλύτερη θεματική ενότητα όπως θα έχει διαμορφωθεί από τις φωτογραφίες των συμμετεχόντων και από αυτήν θα προκύψουν οι δέκα νικητές. Οι τρείς πρώτοι νικητές θα κερδίσουν: O 1ος  νικητής  ένα Smartphone SONY XperiaΤΜ Z1,  ο 2ος νικητής ένα SONY XperiaΤΜ tablet Z και ο 3ος νικητής ένα Smartphone SONY XperiaΤΜ Z. Οι υπόλοιποι εφτά νικητές της ιστορίας κερδίζουν από μια δωροεπιταγή Γερμανός 100€. Επίσης, δώρα κερδίζουν και όσοι ψηφίζουν την αγαπημένη τους φωτογραφία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.shootit.gr και τη σελίδα της Γερμανός στο Facebook